Titel 'Star Wars: Episode IX' laat nog wel even op zich wachten

Titel 'Star Wars: Episode IX' laat nog wel even op zich wachten

Het lijkt erop dat de promotie pas in april begint...

Fans die niet kunnen wachten tot ze meer weten over Star Wars: Episode IX zullen niet blij zijn dat regisseur J.J. Abrams aan het roer staat. Hem kennen we van de mystery box, waarbij zo min mogelijk details van te voren onthuld worden. Maar dat wil niet zeggen dat we niet al enige dingen leren over de laatste Skywalker-film.

Mark Allen, presentator van het programma Morning Blend van ABC 10, laat weten dat op 4 mei de titel onthuld zal worden. Dat is May the 4th, een van de dagen waarop fans de franchise vieren. Tegelijk is half april de Star Wars Celebration, en verwachten we dat Lucasfilm op die dag op z'n minst een paar dingen bekend zal maken.

Veel geheim
Er is nog veel geheim over de Star Wars-film. Er is nog geen titel, die zou alleen J.J. Abrams weten, en het gaat ook nog even duren voordat we beelden te zien krijgen. Die beelden zullen vermoedelijk weinig vertellen over het plot of over de film zelf, dat hoort namelijk bij de stijl van marketen van Abrams.

De film is hoe dan ook de laatste in de reeks over de Skywalker-familie en moet een einde breien aan het verhaal van de beroemde sci-fi familie. Vanaf 20 december in de bioscoop!

NieuwsFilm

meest populair