Algemeen

Titel 'Star Wars: Episode IX' laat nog wel even op zich wachten

Het lijkt erop dat de promotie pas in april begint...

door Jim Pedd om 08:37 in Algemeen
Fans die niet kunnen wachten tot ze meer weten over Star Wars: Episode IX zullen niet blij zijn dat regisseur J.J. Abrams aan het roer staat. Hem kennen we van de mystery box, waarbij zo min mogelijk details van te voren onthuld worden. Maar dat wil niet zeggen dat we niet al enige dingen leren over de laatste Skywalker-film.

Mark Allen, presentator van het programma Morning Blend van ABC 10, laat weten dat op 4 mei de titel onthuld zal worden. Dat is May the 4th, een van de dagen waarop fans de franchise vieren. Tegelijk is half april de Star Wars Celebration, en verwachten we dat Lucasfilm op die dag op z'n minst een paar dingen bekend zal maken.

Veel geheim
Er is nog veel geheim over de Star Wars-film. Er is nog geen titel, die zou alleen J.J. Abrams weten, en het gaat ook nog even duren voordat we beelden te zien krijgen. Die beelden zullen vermoedelijk weinig vertellen over het plot of over de film zelf, dat hoort namelijk bij de stijl van marketen van Abrams.

De film is hoe dan ook de laatste in de reeks over de Skywalker-familie en moet een einde breien aan het verhaal van de beroemde sci-fi familie. Vanaf 20 december in de bioscoop!

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

het is best wel laat.

Waar ik wel bang voor ben is dat er veel negativiteit komt als promotie begint.

Rich Art

Avatar

@GreenHornet: dat ligt er aan wat ze gaan tonen. Hoe minder, hoe beter.

ZaphodBeeblebrox

Avatar

Negativiteit is er zoiezo al sinds The Last Jedi. Dus niks om je druk over te maken.

SAS1982

Avatar

Ja precies hoe minder hoe beter, ben er ook nog niet klaar voor. Maar was er wel ff klaar mee na TLJ.

23VDV23

Avatar

@GreenHornet: die negativiteit zal er hoe dan ook gaan komen, maar desondanks zal episode IX het prima gaan doen. De negativiteit vindt vooral plaats op het internet en betreft vooral mensen die luidruchtiger en actiever zijn dan het aanzienlijke aandeel van mensen die gewoon wel genoten van TLJ. Een groot deel van het publiek bestaat ook uit mensen die geen ene moer geven om die discussies die plaatsvinden op internet en alles slikken zolang het maar Star Wars is. En zelfs veel van die 'haters' zijn toch gewoon stiekem benieuwd hoe de boel aan elkaar geknoopt gaat worden, al roepen ze nog zo stoer dat het ze niks meer uitmaakt.

GreenHornet

Avatar

het zou mooi zijn als FT die negativiteit niet plaatst

Frietgezicht

Avatar

Ik gok Star Wars IX : Empire Shit and lot of Force Pussy

kokosnoot

Avatar

Ik verwacht er niet zoveel van. De oude magie van Star Wars is grotendeels al lang weg. Ik had in the tlj de uitwerking van Rey als jedi leerling van Luke en haar ontwaken in the force veel meer uitgewerkt willen zien. Ook de dood van Snoke maakt het allemaal wel vlak. Frietgezicht heeft het allemaal al gezegd.

Sunspot

Avatar

@Greenhornet

HOe zo?

Is gewoon teleurstellend die film. Op ziczelfstaand wel redelijk, maar nee, gewoon nooit mee rdie Johnson.

Ben zelf geen diehardfan, maar zie wel in waarom zoveel mensen het niks vinden Smiley face.

nieuwslaatste nieuws

meest populair