Blu-ray preview fan-pleaser 'Spider-Man: Into the Spider-Verse'

In ieder geval enorm goed ontvangen.

Verleden jaar wist Sony Pictures vriend en vrijand te verrassen. De Marvel-film Venom was een enorm financieel succes en daarna werd de animatiefilm Spider-Man Into The Spider-Verse dat ook, en ook nog eens ijzersterk ontvangen. Het eerste deel in een verwachte Spider-Verse reeks verschijnt over niet al te lange tijd op schijf.

In de States verschijnt de High Definition-uitgave van Sony Pictures op 26 februari als digitale versie en op 19 maart op Blu-ray. Het Nederlandse schap wordt op 30 april bereikt. Hieronder een previewclip voor één van de extra's, de nieuwe korte animatiefilm Spider-Ham: Caught In a Ham:


Bonusmateriaal

Het bonusmateriaal op de Nederlandse schijf is niet bevestigd. Hieronder een nog korte opsomming van de Noord-Amerikaanse extra's. De extra's bestaan uit de featurettes We Are Spider-Man, Spider-Verse: A New Dimension, The Ultimate Comics Cast, A Tribute to Stan Lee & Steve Ditko, The Spider-Verse Super-Fan Easter Egg Challenge, Designing Cinematic Comics Characters, Heroes & Hams en Scorpions and Scoundrels.

Ook is er de PiP-track Alternate Universe Mode en kun je kijken naar twee muziekvideo's, met "Sunflower" - Post Malone en Swae Lee en "Familia" - Nicki Minaj & Anuel AA (feat. Bantu). Als laatste is er de nieuwe korte animatiefilm Spider-Ham: Caught In a Ham.

Verpakking

Hieronder zie je een aantal covers van verschillende uitgaven. Ook in Nederland gaan meerdere verpakking in het schap belanden.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair