Blu-ray

Blu-ray preview fan-pleaser 'Spider-Man: Into the Spider-Verse'

In ieder geval enorm goed ontvangen.

door Bram de Groot om 06:00 in Blu-ray
Verleden jaar wist Sony Pictures vriend en vrijand te verrassen. De Marvel-film Venom was een enorm financieel succes en daarna werd de animatiefilm Spider-Man Into The Spider-Verse dat ook, en ook nog eens ijzersterk ontvangen. Het eerste deel in een verwachte Spider-Verse reeks verschijnt over niet al te lange tijd op schijf.

In de States verschijnt de High Definition-uitgave van Sony Pictures op 26 februari als digitale versie en op 19 maart op Blu-ray. Het Nederlandse schap wordt op 30 april bereikt. Hieronder een previewclip voor één van de extra's, de nieuwe korte animatiefilm Spider-Ham: Caught In a Ham:


Bonusmateriaal

Het bonusmateriaal op de Nederlandse schijf is niet bevestigd. Hieronder een nog korte opsomming van de Noord-Amerikaanse extra's. De extra's bestaan uit de featurettes We Are Spider-Man, Spider-Verse: A New Dimension, The Ultimate Comics Cast, A Tribute to Stan Lee & Steve Ditko, The Spider-Verse Super-Fan Easter Egg Challenge, Designing Cinematic Comics Characters, Heroes & Hams en Scorpions and Scoundrels.

Ook is er de PiP-track Alternate Universe Mode en kun je kijken naar twee muziekvideo's, met "Sunflower" - Post Malone en Swae Lee en "Familia" - Nicki Minaj & Anuel AA (feat. Bantu). Als laatste is er de nieuwe korte animatiefilm Spider-Ham: Caught In a Ham.

Verpakking

Hieronder zie je een aantal covers van verschillende uitgaven. Ook in Nederland gaan meerdere verpakking in het schap belanden.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

McGraig

Avatar

Financieel viel het volgens mij wel een beetje tegen. Jammer; want het is misschien wel de beste Spider-Man film. Helaas heb ik hem alleen nog maar gezien in de nagesynchroniseerde versie want de originele draaide niet in heel veel bioscopen. Maar zelfs zo een dikke aanrader.

Pruiszie

Avatar

Ik zit echt wel te wachten op de 4K BR uitgave. Lijkt me een hele dikke film!

eltorro

Avatar

@McGraig: De film heeft het juist hartstikke goed gedaan aan de box office. De film heeft bijna vier keer zijn productiebudget opgehaald.

Bor-Gullet

Avatar

Dit was samen met Infinity War dé film van het jaar

Maac

Avatar

Gezien de buzz hoop ik dat deze film in de categorie Best Animated Feature Film de Oscar pakt, dat zou een waardevolle en verdiende award zijn voor het superheldengenre.
Helaas hebben we het overgewaardeerde Isle of Dogs en Incredibles II als concurrerende metgezellen.

Master Of Films

Avatar

Maac "Overgewaardeerde Isle of Dogs"
Dat is interessant. De meeste "filmliefhebbers" lopen juist weg met Wes Anderson. De meeste "mainstream blockbuster" liefhebbers vermijden juist Wes Anderson. Nou heb ik zelfs Isle of Dogs nog steeds niet gezien, dus geen daar geen oordeel overgeven. Wel waarder ik het vakmanschap van stop-animation.

Wat betreft Into The Spider-Verse ..Spider-Man "The cage" Noir, Spider-Ham, Spider Gwen Stacey...daar wordt je toch blij van als je comics leest. Hoewel ze een zeer korte rol heeft, ben ik zeer blij dat Mary-Jane eindelijk goed op film is vastgelegd. Met alle respect voor Drunken Dunst, de Raimi broers, David Koepp, Alvin Sargent, Alfred Gough, Miles Millar
& Michael Chabon, maar MJ is in de Raimi's Spider-Man trilogie een takkewijf.

En Raimi's Spider-Man trilogie gesproken, toch een beetje gemiste kans om Tobey Maguire niet de stem te laten doen. De film begint eigenlijk al met Raimi's Spider-Man trilogie scenes. Ik zou eerder zeggen dat Spider-Man Into The Spider-Verse een soort van spin-off sequel is.

Maac

Avatar

^Tja ik kan gelukkig zeggen dat ik kan genieten van zowel blockbusters (hoewel in mindere mate) als van indie/arthouse/low budget films.

Ik wil me vooral niet verplicht voelen om als “filmliefhebber” (niet te verwarren met filmkenner-of fijnproever) te genieten van films die mij persoonlijk niet veel doen.
Zo erken ik de cinematische bekwaamheden van films als Isle of Dogs en bijvoorbeeld het bejubelde Burning, maar ik heb me helaas kapot verveeld. Het langzame Mandy vond ik een meesterwerk en met afstand mijn favoriete film van 2018, dus het ligt er maar net aan wat je uit een film haalt en wilt halen (cliché, maar een kwestie van smaak dus).

NieuwsFilm

meest populair