Algemeen

Nieuw beeld toont ontmoeting Aladdin en Jasmine

Mooi beeld van de film van Guy Ritchie.

door Jim Pedd om 07:59 in Algemeen
Na een Super Bowl TV-spot, heeft Disney nu ook een nieuwe foto vrijgegeven voor de live-action remake van Aladdin. Die film van regisseur Guy Ritchie heeft hoofdrollen voor Mena Massoud als Aladdin en Naomi Scott als Jasmine. Vandaag toont het beeld de ontmoeting van dat duo.

Aladdin van Guy Ritchie volgt de animatiefilm uit 1992 heel nauwgezet. Centraal staat de arme jongeman Aladdin, die op de straten van Agrabah woont. Hij is de ideale kandidaat om een gevaarlijke grot ingestuurd te worden om daar vervolgens een magische lamp op te halen voor de tovenaar Jafar. De geest die in de lamp zit gunt Aladdin daarop drie wensen.

Eerste ontmoeting
Een foto die Empire Magazine vrijgaf, toont zowel Aladdin als Jasmine. Aladdin lacht charmant naar de prinses, ie enigszins geschokt toekijkt. Het heeft er alle schijn van dat het een foto is van de eerste ontmoeting van het duo. Mocht dat zo zijn, dan heeft Guy Ritchie in elk geval de setting van die ontmoeting veranderd, want in de oorspronkelijke film ontmoette het duo elkaar in de nacht.


Aladdin draait vanaf 24 mei in de bioscoop.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rich Art

Avatar

...Mocht dat zo zijn, dan heeft Guy Ritchie in elk geval de setting van die ontmoeting veranderd, want in de oorspronkelijke film ontmoette het duo elkaar in de nacht.

Nee hoor. Ze ontmoeten elkaar op de markt, waarbij Aladdin bovenop een marktkraam zit en Jasmine in de problemen komt als ze een appel van een marktkraam weggeeft aan een jongetje. ;)

STYD

Avatar

Wat raar, als je een artikel schrijft geef dan ook de feiten. Goed gezien rich art.

Is wel jammer eigenlijk, want het artikel loopt dus eigenlijk onterecht Guy Ritchie te bekritiseren. Er is al een negatieve buzz en artikelen zoals dit helpen dan niet

Rich Art

Avatar

Ik denk dat Jim in de war is met het moment dat Aladdin haar meeneemt naar de paar vierkante meter die voor zijn huisje door het leven moet gaan. Die scene is inderdaad in de avond.
Toch heeft de foto er meer de schijn van dat dit op de markt zal zijn, wellicht onder de begeleiding van een nieuw liedje, aangezien dat niet in de oorspronkelijke versie zat. Het liedje dan, wel de markscene. Dus daar lijkt Ritchie wel een verandering te hebben doorgevoerd.

STYD

Avatar

Huh, waar lees je dat dit zich afspeelt onder een liedje? Staat niet het artikel en het lijkt me stug dat je dat baseert op de foto

Rich Art

Avatar

STYD "..Huh, waar lees je dat dit zich afspeelt onder een liedje? Staat niet het artikel en het lijkt me stug dat je dat baseert op de foto"

Dat lees ik nergens, dat vermoed ik. Met z'n tweeën op een pallet staan die de lucht ingaat (check de bron voor de volledige afbeelding), voelt als iets wat prima kan onder begeleiding van een liedje. In een musical zou het niet misstaan in ieder geval.

Dus nee, dat staat nergens, maar dat claim ik ook niet. :P

STYD

Avatar

Ik bedoelde meer dat je aangeeft dat Guy Ritchie een verandering heeft doorgevoerd terwijl het een aanname is. Elke foto die je van een Disney film ziet zou onder begeleiding van een liedje kunnen hahaSmiley face.

Maar ik moet het allemaal nog zien, wel jammer dat we nog geen echte trailer hebben gekregen.

The Man From Uncle van Guy Richtie was ook een film die helaas de credits er niet voor kreeg. Daar werd ook teveel dingen bij gehaald die onterecht waren.

Rich Art

Avatar

Klopt. Dat is inderdaad een aanname. Gebaseerd op helemaal niks, maar je moet wat op donderdag.. ;)

Gyros regime

Avatar

Ik zou het wel jammer vinden als dit gewoon een totale verfilming wordt van het orgineel, gewoon volwassenen die de Disney film naspelen.. en ik hoop zo erg dat er geen liedjes in zitten, want dat maakt zo'n film meteen heel zoetsappig. Ik denk dat dit laatste helaas wel het geval is. Ik vond Alice in Wonderland heel fijn om te zien met de nieuwe invalshoeken, zo zie ik het graag. Beauty and the beast vond ik daarin tegen heel erg tegenvallen.

NieuwsFilm

meest populair