Nieuw beeld toont ontmoeting Aladdin en Jasmine

Mooi beeld van de film van Guy Ritchie.

Na een Super Bowl TV-spot, heeft Disney nu ook een nieuwe foto vrijgegeven voor de live-action remake van Aladdin. Die film van regisseur Guy Ritchie heeft hoofdrollen voor Mena Massoud als Aladdin en Naomi Scott als Jasmine. Vandaag toont het beeld de ontmoeting van dat duo.

Aladdin van Guy Ritchie volgt de animatiefilm uit 1992 heel nauwgezet. Centraal staat de arme jongeman Aladdin, die op de straten van Agrabah woont. Hij is de ideale kandidaat om een gevaarlijke grot ingestuurd te worden om daar vervolgens een magische lamp op te halen voor de tovenaar Jafar. De geest die in de lamp zit gunt Aladdin daarop drie wensen.

Eerste ontmoeting
Een foto die Empire Magazine vrijgaf, toont zowel Aladdin als Jasmine. Aladdin lacht charmant naar de prinses, ie enigszins geschokt toekijkt. Het heeft er alle schijn van dat het een foto is van de eerste ontmoeting van het duo. Mocht dat zo zijn, dan heeft Guy Ritchie in elk geval de setting van die ontmoeting veranderd, want in de oorspronkelijke film ontmoette het duo elkaar in de nacht.

Bekijk de afbeelding
Aladdin draait vanaf 24 mei in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair