Celebrity

'Jussie Smollett nu officieel verdachte in onderzoek eigen nepmishandeling'

De eerst zo droevige zaak lijkt uit te lopen op een groot schandaal.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jeffrey Kouters om 09:04 in Celebrity
De Amerikaanse acteur Jussie Smollett, voornamelijk bekend van de serie Empire, is nu officieel door de autoriteiten aangemerkt als verdachte in zijn eigen mishandelingszaak. Hoewel Smollett ontkent dat hij de ogenschijnlijk brutale aanval in scène heeft gezet, is de politie zijn arrestatie wel aan het voorbereiden.

De politie in Chicago, Amerika, heeft het bericht naar buiten gebracht dat Jussie Smollett (36) zal worden gearresteerd omdat hij verdacht wordt van het doen van een valse aangifte. Eind januari meldde acteur dat hij zou zijn mishandeld door twee Trump-supporters met racistische en homofobe motieven. De vork lijkt nu dus toch anders in de steel te zitten. Vorige week berichtten twee kranten al dat de politie vermoedt dat Smollett zelf betrokken was bij zijn aanval.

Twee broers niet meer verdacht
De politie moest het bewijs eerst voorleggen aan een juryrechtbank en die heeft besloten dat Smollett officieel aangeklaagd moet worden. Een week geleden werden de twee gearresteerde Nigeriaanse broers vrijgelaten. Zij waren de hoofdverdachten in het onderzoek, maar konden overtuigend bewijs presenteren waarna de politie de rol van Smollett zelf is gaan onderzoeken. Hij blijkt de twee broers te kennen, omdat ze eerder figuranten waren in Empire.9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Maac

Avatar

Heerlijk dit. Alsof ik in een warm bad stap.

Master Of Films

Avatar

^ beter in een warm bad stappen, dan een koude douche nemen. ;-)

Anyway...het is een M. Night Shambhala plottwist in real life geworden.

Geranimous

Avatar

@Maac
Mag ik vragen waarom je dit heerlijk vindt?

Moviemagic

Avatar

Ik zei dit in het begin al dat dit nep was aangezien er teveel toevalligheden aan zijn verhaal zat. Leuk voor die mensen die gelijk op het 'Trump-haten' sprongen en hem zowat veroordeelde voor deze aanval en nu zal het onzin blijken.

Maac

Avatar

@Geranimous
Dat mag je zeker vragen. Ik vind dit heerlijk omdat deze hele zaak gebruikt werd om Trump en/of zijn beleid in verband te brengen met homofobie en racisme en ik heb me daar in het eerste artikel over uitgesproken. Ik geloof namelijk niet dat Trump een homofobe racist is en ook niet wanneer aanhangers van hem zich schuldig maken aan homofobe, racistische geweldpleging.
Dat deze actie dadelijk blijkt niets minder dan een ordinaire poging te zijn om iemands reputatie te vergallen is voor mij puur recht dat zegeviert en daar sta ik graag mee op 's ochtends.

@Scheerzeep
Heb jij een vraag die je aan me wilt stellen?

Frietgezicht

Avatar

Deze gozer mogen ze in dat geval echt dat pak slaag geven. Hij had een rassenoorlog kunnen starten.

Geranimous

Avatar

@Maac
Okay, ik vroeg het me af. Zelf zou ik het niet zo verwoorden maar we zijn niet allemaal hetzelfde.

Ik ben er wel blij mee dat men erachter is gekomen dat hij hoogstwaarschijnlijk gelogen heeft. Het verhaal was sowieso al twijfelachtig. Ik vraag me wel af wat die gast bezield om zoiets te doen. Kijk, Trump is natuurlijk niet de beste president en hij heeft veel aanhangers van een bedenkelijk niveau. Maar wat sommige van zijn aanhangers over zich heen krijgen verdienen ze ook weer niet.

nieuwslaatste nieuws

meest populair