IJzige eerste trailer 'The Angry Birds Movie 2'

IJzige eerste trailer 'The Angry Birds Movie 2'

Winter is coming...

Er is een eerste trailer vrijgegeven voor The Angry Birds Movie 2. Die laat zien dat er per ongeluk een nieuwe strijd geopend wordt tegen de vogels. Met ijs! In de trailer worden we voorgesteld aan Zeta, een vogel die behoorlijk ijzig is. En dat heeft wat onhandige gevolgen.

In deze tweede Angry Birds-film keren alle bekenden terug. Zo is Jason Sudeikis dus weer te horen als de temperamentvolle Red, Josh Gad als de snelle Chuck, Danny McBride als de wispelturige Bomb en Bill Hader weer als Leonard, de koning van de varkens. En ook Peter Dinklage spreekt weer de stem van de legendarische Mighty Eagle in. Maar samen krijgen ze te maken met een nieuwe schurk, waarvan de stem ingesproken wordt door Leslie Jones.

Nieuw avontuur
In deze tweede Angry Birds-film krijgen de vogels te maken met een nieuw plan van de gemene varkens. Die zijn niet heel blij, omdat de vogels het thuisland van de varkens geheel verwoest hebben in hun pogingen de eieren terug te krijgen. Helaas is er verder nog niets bekendgemaakt over het plot, maar hieronder kan je in elk geval wel de trailer bekijken, gevolgd door de poster!


Dan is er hieronder nog een ijzige eerste poster van The Angry Birds Movie 2. De film draait vanaf 21 augustus in de bioscoop.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair