'The Kid' trailer: Ethan Hawke zit achter de legendarische Billy the Kid aan

De western, waarin ook Chris Pratt en Dane DeHaan te zien zijn, werd geregisseerd door Vincent D'Onofrio.

De nieuwe western The Kid vertelt het verhaal van een jonge knul die getuige is van de confrontatie tussen de legendarische crimineel Billy the Kid (Dane DeHaan) en sheriff Pat Garrett (Ethan Hawke). Check snel de keiharde trailer.


De rest van de cast bestaat uit onder meer Chris Pratt en Vincent D'Onofrio. Laatstgenoemde is overigens ook de regisseur van The Kid. Dit is de tweede film die D'Onofrio heeft gemaakt; in 2010 maakte hij zijn regiedebuut met de muzikale horrorfilm Don't Go in the Woods.

Notoire schurk
De jonge knul Rio (Jake Schur) wil zijn zus (Leila George) redden uit de klauwen van hun akelige oom (Pratt) en moet daarvoor door het Zuidwesten van de States reizen. Onderweg stuit hij op sheriff Pat Garrett, die jacht maakt op de notoire schurk Billy the Kid.

Rio raakt al snel verweven met de levens van deze twee legendarische figuren, terwijl het kat- en muisspel van Billy's laatste levensjaar van start gaat. Rio wordt gedwongen om te kiezen wat voor man hij zelf wil worden: een schurk of een held. Pas als hij hier antwoord op kan geven, is Rio in staat om zijn familie te redden.

De rest van de cast bestaat uit Adam Baldwin, Keith Jardine, Tait Fletcher en Jenny Gabrielle. The Kid, met een scenario van Andrew Lanham, draait vanaf 8 maart in de Verenigde Staten.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair