Video

'The Kid' trailer: Ethan Hawke zit achter de legendarische Billy the Kid aan

De western, waarin ook Chris Pratt en Dane DeHaan te zien zijn, werd geregisseerd door Vincent D'Onofrio.

door Jan-Peter Rook om 18:00 in Video
De nieuwe western The Kid vertelt het verhaal van een jonge knul die getuige is van de confrontatie tussen de legendarische crimineel Billy the Kid (Dane DeHaan) en sheriff Pat Garrett (Ethan Hawke). Check snel de keiharde trailer.


De rest van de cast bestaat uit onder meer Chris Pratt en Vincent D'Onofrio. Laatstgenoemde is overigens ook de regisseur van The Kid. Dit is de tweede film die D'Onofrio heeft gemaakt; in 2010 maakte hij zijn regiedebuut met de muzikale horrorfilm Don't Go in the Woods.

Notoire schurk
De jonge knul Rio (Jake Schur) wil zijn zus (Leila George) redden uit de klauwen van hun akelige oom (Pratt) en moet daarvoor door het Zuidwesten van de States reizen. Onderweg stuit hij op sheriff Pat Garrett, die jacht maakt op de notoire schurk Billy the Kid.

Rio raakt al snel verweven met de levens van deze twee legendarische figuren, terwijl het kat- en muisspel van Billy's laatste levensjaar van start gaat. Rio wordt gedwongen om te kiezen wat voor man hij zelf wil worden: een schurk of een held. Pas als hij hier antwoord op kan geven, is Rio in staat om zijn familie te redden.

De rest van de cast bestaat uit Adam Baldwin, Keith Jardine, Tait Fletcher en Jenny Gabrielle. The Kid, met een scenario van Andrew Lanham, draait vanaf 8 maart in de Verenigde Staten.
13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

John Wayne

Avatar

Eindelijk weer eens een interessante western. Helaas zal het hier ten lande wellicht Dvd of met een beetje geluk een blu-ray worden.

donniebrasco

Avatar

Laat maar komen hoorrrr ....

Civilian Supreme

Avatar

Ze laten wel weer veel zien, en gek genoeg mis ik Emilio Estevez als Billy the kid.

Dukat

Avatar

Emilio Estevez speelde Billy the Kid het beste...

Ik heb Young Guns I en II op DVD

mauppie

Avatar

zekers emilio estavez speelde the kid het best !!

Maac

Avatar

Ik kan maar niet wennen aan Dane DeHaan. Weet niet wat het is.

John Wayne

Avatar

Oh God, wat een beperkte filmkennis. Emilio Estevez speelde geen slechte Billy the Kid, maar Young Guns I was slecht, Young Guns II een hele verbetering. Nog beter zijn o.a. Pat Garrett and Billy The Kid van Sam Peckinpah met James Coburn als Garrett en Kris Kristoferson als Billy, Chisum met Geoffrey Duell als Billy en The Left-handed Gun met Paul Newman in de titelrol.

Prince John

Avatar

+1 John Wayne
Ziet er interessant uit, ook leuk om D'Onofrio opnieuw te zien regisseren en ook duidelijk dat hij gevraagd heeft aan meerdere castleden van The Magnificent Seven film.

Civilian Supreme

Avatar

@John Wayne
Wat heeft dat met filmkennis te maken?!!
Voor mij zet Estevez het best Billy the kid neer ongeacht de kwaliteit van de films.

John Wayne

Avatar

Ik concludeer dat je de andere films niet gezien hebt, er zijn nl. betere vertolkingen. De eerste versie met Estevez was 'The Bratpack goes West'...de 2e film was evenwichtiger en minder clownesk.

Decepticon

Avatar

Dit ziet er goed uit!
Young Guns 1 & 2 staan ook in mijn collectie en behoren tot mijn lievelings (western) films.

Die Pat Garrett and Billy the Kid vind ik geen leuke film, heb ik een paar jaar geleden op AMC gezien, wat een saaie bedoeling.

Ik hoop dat deze The Kid de bios haalt bij ons.

mauppie

Avatar

vond het ook niet zoveel waar jij op doelt John Wayne !
vind dan de eastwood films 10x beter

nieuwslaatste nieuws

meest populair