Teaser trailer 'The Irishman' van Martin Scorsese!

Teaser trailer 'The Irishman' van Martin Scorsese!

Grootse misdaadfilm met rollen voor Al Pacino en Robert De Niro.

Tijdens de Oscaruitreiking heeft Netflix een teaser uitgezonden voor de grootse misdaadfilm The Irishman van regisseur Martin Scorsese. Er waren nog geen beelden te zien, maar nu is wel honderd procent duidelijk dat The Irishman dit jaar verschijnt.

Tijdens de beelden zijn de stemmen te horen van hoofdrolspelers Al Pacino als Jimmy Hoffa en Robert De Niro als Frank Sheeran en we zien de namen van Joe Pesci, Harvey Keitel. De Niro speelt huurmoordenaar Frank "The Irishman" Sheeran die tijdens zijn carrière meer dan 25 moorden heeft gepleegd voor de maffia. Pacino stapt in de huid van vaksbondleider Hoffa en Pesci is de maffiabaas Russell Bufalino. Het is overigens de eerste keer dat Pacino en Scorsese samenwerken. Voor De Niro is het al de tiende film met de regisseur.


Andere rollen zijn voor Anna Paquin, Bobby Cannavale, Ray Romano, Stephen Graham, Domenick Lombardozzi, Jesse Plemons en Jack Huston en met een script van Steve Zaillian (Schindler's List, American Gangster) moet The Irishman deze herfst te zien zijn op Netflix.

NieuwsFilm

meest populair