Humor

Gave trailer breidt alle 'Star Wars'-films aan elkaar

Een must-see!!

door Jim Pedd om 15:32 in Humor
Acteur Topher Grace heeft samen met Jeff Yorkes een fantastische trailer gemaakt voor de volledige Star Wars-saga. Het duo is fan van de franchise en Yorkes specialiseert zich als editor in het maken van filmtrailers. En dus maakte het duo een geweldige trailer voor de volledige franchise.

Die trailer bevat beelden van de afgelopen tien films die verschenen en zetten de franchise - zoals het hoort - neer als een verhaal dat meerdere generaties beslaat. Overigens had het duo maar een lang weekend nodig om de trailer in elkaar te zetten en dat leidt tot een gave video die ook echt goed in elkaar steekt.


Megafranchise
Waar Star Wars in 1977 begon, is de franchise nu groter dan ooit. Vooral sinds Disney Lucasfilm overnam en besloot dat het tijd was voor heel veel Star Wars. Straks brengt Episode IX een einde aan de Skywalker-saga en mag Rian Johnson ons een heel nieuw verhaal met nieuwe personages brengen. En ook Game of Thrones-makers David Benioff en D.B. Weiss werken zo aan hun eigen verhalen.

Dan hebben we het nog niet gehad over de vele televisieseries die op komst zijn. Kortom: de franchise is springlevend en wordt alleen maar groter. Dat er dan een trailer als bovenstaande wordt gemaakt door twee (toevallig beroemde) fans past uitermate goed bij die ontwikkeling.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Moviemagic

Avatar

Het is inderdaad leuk gedaan.

Chris23

Avatar

ALS deel 8 met een heftige cliffhanger had geëindigd, HAD dit een goed lekkermakertje voor het saga afsluitende laatse deel KUNNEN zijn. Smiley face

Wel vette edit

Gyros regime

Avatar

Behoorlijk off topic maar waarom staat de teaser trailer van Joker eigenlijk nog niet op FilmTotaal? Is dat soms nog niet toegestaan?

Paulusie

Avatar

Cool gedaan, weet weer waarom ik fan ben

Xenolicker

Avatar

Zijn dat ook niet dezelfde gasten die één film hebben gemaakt van Episode l tot en met Vl? Die moeten ze straks lekker officieel Episode X (want wie lX zegt moet ook X zeggen) laten maken... 'Star Wars: The Recap'!

TearsinRain

Avatar

Blijft toch een gave saga! Tof gedaan.

Sunspot

Avatar

Hmmm, ga dit later eens even kijken, nooit gezien zoiets wat SW betreft

NieuwsFilm

meest populair