Algemeen

'Aquaman 2' heeft een releasedatum

Het duurt nog wel even voordat we deze onderwaterheld terugzien!

door Jeffrey Kouters om 13:30 in Algemeen
Na het succes van Aquaman eind vorig jaar, was het natuurlijk slechts een kwestie van tijd voordat Warner Bros. een vervolg aan zou kondigen. De filmstudio heeft nu bekendgemaakt wanneer Aquaman 2 precies verschijnt.

Het eind vorig jaar verschenen Aquaman bleek onverwachts een grote verrassing. De superheldenfilm noteerde namelijk een monsterscore van ruim 1,1 miljard dollar aan de wereldwijde bioscoopkassa's. Filmstudio Warner Bros. kondigde dan ook enige tijd geleden al een vervolg aan. De studio heeft nu bekendgemaakt dat Aquaman vanaf 16 december 2022 op het witte doek te zien zal zijn.

Productie begonnen
Er zit dus ongeveer vier jaar tussen het eerste en tweede deel. Dat lijkt een redelijk lange periode, maar het is aannemelijk dat Warner Bros., gezien het succes van Aquaman, niet te overhaast een sequel uit wil brengen. Het is overigens nog niet bekend of James Wan nogmaals in de regiestoel kruipt. Terugkerend scenarioschrijver David Leslie Johnson-McGoldrick werkt ondertussen wel aan het script.2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SplashySleet20

Avatar

Hopelijk keert james wan ook terug. Als patty jenkins ook terug keert verwacht ik het ook van james wan.

Roy_Dh

Avatar

Zo, dat is nog ver weg..

nieuwslaatste nieuws

meest populair