Algemeen

Hoofdrolspeler 'Invisible Man'-remake gevonden

Leigh Whannell (Upgrade) zal de film regisseren voor Universal Pictures.

door Zilko Tarici om 13:08 in Algemeen
Elisabeth Moss is in onderhandelingen getreden om de hoofdrol te spelen in de nieuwe remake van The Invisible Man, die Upgrade-regisseur Leigh Whannell zal maken voor Universal Pictures.

Johnny Depp zou oorspronkelijk het onzichtbare hoofdpersonage spelen, maar is niet langer betrokken bij het project. Uit het persbericht wordt niet duidelijk of Moss de 'zichtbare' hoofdrol zal spelen, of uiteindelijk 'The Invisible Woman' zal blijken.

Dark Universe
Details over de plot van de nieuwe verfilming van H.G. Wells' beroemde verhaal worden vooralsnog geheimgehouden. We weten wel dat dit de eerste film is na het mislopen van het geplande Dark Universe en dat The Invisible Man op geen enkele wijze gelinkt zal worden aan de andere geplande monsterfilms. In plaats van peperdure blockbusters als The Mummy, kiest Universal nu voor kleinschalige films over de bekende Universal Monsters.

Wat vinden jullie van Universals nieuwe insteek? Hadden jullie liever het geplande Dark Universe gezien? Laat hieronder je mening horen!

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

John Wayne

Avatar

Ik zie liever goede op zichzelf staande films. Dracula hoeft van mij niet de onzichtbare man te ontmoeten. De klassieke monsters bieden genoeg voor goede moderne verfilmingen, maar dan ieder in hun eigen wereld.

Darthmar

Avatar

Ik zie haar nog steeds als de president dochter uit de Westwing

Tycho Nestoris

Avatar

@Darthmar

Ik heb dat met Elisbath Moss in Mad Men. Ze zal in mijn ogen altijd Peggy Olson zijn.

movieguy

Avatar

Ik vind de film met Kevin Bacon goed.

nieuwslaatste nieuws

meest populair