Opnames 'Bright'-vervolg in juli van start

Opnames 'Bright'-vervolg in juli van start

Snelle ontwikkelingen voor de nieuwe Netflix-film.

De ontvangst van Netflix-film Bright was niet geweldig. Maar de film werd goed genoeg bekeken om een vervolg te rechtvaardigen. En dus kreeg regisseur David Ayer groen licht om verder te gaan. Nu blijkt dat de opnames al bijna van start kunnen.

De site The Wrap meldt dat de opnames van Bright 2 in juli van start gaan. Acteur Will Smith keert daarin terug en ook Joel Edgerton moet er weer in te zien zijn. Het script komt van de hand van Evan Spiliotopoulos, die het overneemt van Max Landis. Helaas is er verder weinig tot niets bekend over de film.

Best bekeken
Ondanks dat Bright niet heel goed ontvangen werd, is het een project dat toch enige waardering verdient. De manier waarop magische elementen gecombineerd worden met hedendaagse thema's als racisme, is indrukwekkend. Daar komt bij dat de Original wel erg goed bekeken werd.

Netflix-baas Reed Hastings liet nadat de film uitkwam aan aandeelhouders weten dat het een van de best bekeken Originals in de geschiedenis van de streamingdienst is. Om die reden werd dan ook een vervolg besteld, met nog onbekende releasedatum.

NieuwsFilm

meest populair