'Star Wars: Episode IX' blaast ons allemaal weg

Het einde van een saga.

De verwachtingen die mensen van Star Wars: Episode IX hebben zijn torenhoog. De film rond de Skywalker-saga af en volgens acteur Oscar Isaac hebben fans heel wat om naar uit te kijken. Een film die ons allemaal weg zal blazen.

Dat vertelde Isaac tijdens een interview met Associated Press. Het is de bedoeling om met deze nieuwe film een einde te maken aan een saga die in 1977 begonnen werd. Dat is bepaald niet de makkelijkste taak, maar regisseur J.J. Abrams kan het vermoedelijk wel hebben.

Iedereen wegblazen
"Het was echt geweldig om aan mee te werken," begon Isaac. "Er zat gewoon een energie en losheid en opwinding aan de hele productie. En wetende dat dit niet alleen het einde van onze tijd met de franchise was, maar de negen verhalen, de negen afleveringen van de Skywalker-saga, is ongelofelijk. En ik denk dat mensen echt helemaal weggeblazen zullen worden."

Voorlopig zullen we helaas nog niet weten wat dat precies inhoudt. De eerste beelden en ook de titel worden pas over een maand verwacht. Echt details krijgen we niet, pas als de film in december in première gaat, zullen we echt weten hoe de saga afgerond wordt.

NieuwsFilm

meest populair