Algemeen

'Star Wars: Episode IX' blaast ons allemaal weg

Het einde van een saga.

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
De verwachtingen die mensen van Star Wars: Episode IX hebben zijn torenhoog. De film rond de Skywalker-saga af en volgens acteur Oscar Isaac hebben fans heel wat om naar uit te kijken. Een film die ons allemaal weg zal blazen.

Dat vertelde Isaac tijdens een interview met Associated Press. Het is de bedoeling om met deze nieuwe film een einde te maken aan een saga die in 1977 begonnen werd. Dat is bepaald niet de makkelijkste taak, maar regisseur J.J. Abrams kan het vermoedelijk wel hebben.

Iedereen wegblazen
"Het was echt geweldig om aan mee te werken," begon Isaac. "Er zat gewoon een energie en losheid en opwinding aan de hele productie. En wetende dat dit niet alleen het einde van onze tijd met de franchise was, maar de negen verhalen, de negen afleveringen van de Skywalker-saga, is ongelofelijk. En ik denk dat mensen echt helemaal weggeblazen zullen worden."

Voorlopig zullen we helaas nog niet weten wat dat precies inhoudt. De eerste beelden en ook de titel worden pas over een maand verwacht. Echt details krijgen we niet, pas als de film in december in première gaat, zullen we echt weten hoe de saga afgerond wordt.

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

was de trailer altijd zo laat voor Star Wars

Master Of Films

Avatar

Lijkt of vrolijke Oscar Isaac een tegenoffensief begint.
Want tegenover de vrolijke Oscar Isaac hebben we onze cynische Mark Hamill. Zo blijkt dat Mark zelfs boos was geweest op Abrams vanwege zijn " cameo" in TFA.

Then the second thing was that they killed me off. I thought: oh, okay, you should push my death off to the last one. That’s what I was hoping when I came back: no cameos and a run-of-the-trilogy contract. Did I get any of those things? Because as far as I’m concerned, the end of VII is really the beginning of VIII. I got one movie! They totally hornswoggled me.

DucoZ

Avatar

Ik zal het zien via de camversie.

chefry1983

Avatar

Dat zei men ook over the last Jedi. En die viel toch behoorlijk tegen.

adofmirosch

Avatar

The last jedi & solo hebben mij al weg geblaast, want ik ga er niet meer voor naar de bioscoop.

Devenace

Avatar

Ik was al weggeblazen bij de Force Awakens! And not in a good way :D

Ronin75

Avatar

Het is al lang geen Skywalker saga meer. Ik ga wel kijken maar ik heb nog nooit, niet uitgekeken naar een Starwars film. Ik zie wel.

Hans43

Avatar

Ik vond de star wars story's goed genoeg. Maar man man wat heeft R.J. het verknalt zeg. een Fors ghost die bliksem kan laten inslaan, een ruimte schip die door de hyperdrive een aantal grote schepen kan vernietigen vond ik persoonlijk echt niet kunnen. De Jedi en de hele voorgeschiedenis blijkt ook allemaal onzin geweest te zijn, want iedereen heeft speciale gave als je ze maar weet te gebruiken pfff. Echt zonde maar goed het laatste deel van dit drama maakt zijn opwachting. Stiekem hoop ik dat de stroom naar de bios echt een drama gaat worden en de oudere generatie star wars liefhebbers gelijk gaan krijgen. Het valt mij wel op dat het heel stil is geworden rond star wars terwijl er straks veel moet gaan gebeuren in de Disney parken .........

Colruiter

Avatar

Wat een verrassend bericht, een acteur uit een film die zegt dat de film waarin hij een grote rol speelt heel goed is. Star Wars is niet meer te redden en dat is niet alleen de fout van Johnson, maar ook van Abrams zelf. Mark Hamil heeft uiteindelijk gelijk, wat was het nut van de oude cast terug te halen als je zelfs niet van plan was om hen samen in de film te zetten. Het was de cast die de oude trilogie zo geliefd maakte, die cast was het geheim van het succes. De prequels misten een dergelijke cast, maar de verwachting was toch dat deze sequels volop gebruik zouden maken van die originele cast, maar nee, we kregen twee momenten: Luke en Leia en Luke en R2D2 en dat was het. Het blijft onbegrijpelijk. De trilogie had moeten beginnen met de originele cast samen en vanuit hun verhaal hadden de nieuwe castleden moeten geïntroduceerd worden. Men had het ontsporen van Kylo, het uiteenvallen van de band tussen Luke, Leia, Han en Lando en de opkomst van de First Order samen in beeld kunnen brengen in de eerste film, zonder Death Star 3.0 ipv alles nauwelijks uit te leggen in tekst.

deregtx

Avatar

Disney heeft al genoeg fans weggeblazen van de franchise...

Hancock

Avatar

The Last jedi was slecht slechter slechtst!

nieuwslaatste nieuws

meest populair