Omschrijving eerste beelden 'Star Wars: Episode IX'!

Omschrijving eerste beelden 'Star Wars: Episode IX'!

Eindelijk weten we iets van de film.

Tijdens een meeting voor aandeelhouders van Disney werden voor het eerst beelden vertoond van Star Wars: Episode IX. Vorige maand rondde regisseur J.J. Abrams de opnames af van deze laatste film in de Skywalker-saga. Desondanks zijn er nog geen beelden voor het bredere publiek vrijgegeven en hebben we nog geen titel.

En dus moeten we het doen met omschrijvingen, zoals vandaag is vrijgegeven door een van de aanwezige aandeelhouders van de filmstudio. Vermoedelijk zullen de eerste echte beelden overigens vrijgegeven worden tijdens de Star Wars Celebration die eind april in Chicago plaatsvindt. Als er geen beelden getoond worden, zal Lucasfilm in elk geval de titel onthullen.

Omschrijving beelden
De sizzle reel die vertoond werd bevatte een boel verschillende beelden. Volgens een aandeelhouders waren er heel wat beelden te zien. Zo zag men hoe Kylo Ren (Adam Driver) weer communiceert met de verwoeste helm van Darth Vader. Hij hangt nog altijd zijn overleden idool aan en zal zich dus blijven spiegelen aan hem.

Ook toonde Lucasfilm een shot van Lando Calrissian (Billy Dee Williams) en was er een shot te zien waarbij Rey (Daisy Ridley), Finn (John Boyega) en Poe Dameron (Oscar Isaac) zich bevinden in de cockpit van de Millennium Falcon. Ook is er een shot van Rey vertoond met de bowcaster van Chewbacca (Joonas Suotamo). Verder toonde men een explosie in een hangaar waarbij Stormtroopers weggeblazen werden.
/center>


NieuwsFilm

meest populair