Video

Weinig subtiele horror in eerste clips 'Us'!

Jordan Peele's nieuwe film ziet er doodeng uit.

door Jim Pedd om 06:36 in Video
Er zijn twee clips vrijgegeven van Us, de nieuwe film van regisseur Jordan Peele. Nadat recensenten de film al behoorlijk eng noemden en stelden dat deze bijzonder intens wordt naarmate deze vordert, krijgen we een eerste indruk van hoe dat er dan uiteindelijk uitziet. Het lijkt erop dat Peele hier wel in geslaagd is.

In Us reizen Adelaide Wilson (Lupita Nyong'o), haar man Gabe (Winston Duke) en hun kinderen naar het huisje waar Adelaide opgroeide. Daar wil het echtpaar een idyllische tijd beleven, maar Adelaide heeft nog een trauma uit het verleden te verwerken. Nadat het gezin een dag vol spanning doorbracht op het strand met hun vrienden, de Tylers, keren ze terug naar het vakantiehuisje. Daar staan op de oprit ineens vier vreemde figuren, die dubbelgangers van henzelf blijken te zijn... Vanaf 21 maart in de bioscoop.

De clips
Deze eerste clip is al behoorlijk intens en laat zien dat de film bijzonder angstaanjagend gaat worden. De horror is subtiel, niet heel aanwezig, maar de spanning is meteen merkbaar. Gabe confronteert de Tethers in deze clip met een honkbalknuppel, maar doet dan niet lang.


In een tweede clip legt Adelaide uit waar ze precies bang voor is. Makkelijk gaat dat niet, want Gabe lijkt het niet helemaal te kunnen volgen.2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Devenace

Avatar

Hmmm, de nieuwsgierigheid groeit.

SAS1982

Avatar

Laat maar komen

nieuwslaatste nieuws

meest populair