Celebrity

'Two and a Half Men'-ster heeft Charlie Sheen al jaren niet gesproken

Jon Cryer vond het afschuwelijk om te zien hoe zijn college weer aan de drugs ging.

door Rik Timmer om 07:23 in Celebrity
Eind 2003 konden Amerikanen het begin van een zeer succesvolle sitcom op de buis volgen: Two and a Half Men. In de hoofdrol zagen we Charlie Sheen en Jon Cryer als twee broers die samen gaan wonen. De productie verliep zeven tot acht seizoenen zonder problemen. Toen kreeg Sheen weer drugsproblemen, wat leidde naar allerlei complicaties. Uiteindelijk werd hij vervangen door Ashton Kutcher. De 53-jarige Cryer blikt nu terug naar zijn samenwerking met Sheen.

"Het was krankzinnig," vertelde Cryer deze week aan People Magazine. "Om eerlijk te zijn was het meer gekkigheid dan waar ik op hoopte. Het was zwaar om te zien hoe een gast die ik... Weet je, toen we aan de show begonnen was Charlie al een lange poos nuchter en had zijn leven echt onder controle. Het was zwaar om dat te zien verdwijnen. Dat was het moeilijkste aan het hele proces. Maar echt aan de shows werken was altijd geweldig. Er was nooit een periode dat het niet geweldig was."

Achtbaan
Volgens de Amerikaanse acteur heeft hij Sheen inmiddels al jaren niet meer gesproken. Niet omdat Cryer het niet wilt, maar omdat hij er nog niet klaar voor is. "Het is net een soort achtbaanrit om Charlie in je leven te hebben," geeft hij toe. "En ik heb besloten om die achtbaanrit nog even uit te stellen."

Kort na Sheen's ontslag in 2011 ontdekte de acteur wie zijn vrienden en vijanden waren. Via E! Online onthulde Sheen boos te zijn op Cryer. Laatstgenoemde zou nooit contact hebben opgenomen na alle problemen. Sheen, begin 2011: "Ik heb gezegd: 'Of je doet met mij mee of je hoort bij de trollen.' Overduidelijk hoort hij bij de trollen." Een dag later bood Sheen zijn verontschuldiging al aan. "Ik bied Jon onmiddellijk mijn excuses aan. Ik was humeurig en viel hem willekeurig aan."

Nuchter
Begin dit jaar kondigde de eveneens 53-jarige Sheen aan al een jaar van de drank en drugs af te zijn. "Ik ben al bijna 14 maanden nuchter," vertelde hij aan People. "Ik richt me echt op mijn gezondheid en mijn familie. Het werk komt later. Ik ben opgewonden om weer enthousiast te zijn."

nieuwslaatste nieuws

meest populair