Algemeen

Heel veel 'Spider-Man' films en series op komst

Sony heeft grootse plannen.

door Jim Pedd om 07:53 in Algemeen
Sony zet volop in op al zijn Spider-Man franchises. De studio realiseerde zich dat er niet volledig op Marvel Studios gesteund hoeft te worden om de boel verder te brengen. En dus krijgen we nu een heleboel nieuwe projecten, in de vorm van zowel films en series.

Variety schreef een uitgebreid profiel van Sony Studios en stelt dat het nieuwe universum een naam heeft gekregen: Sony's Universe of Marvel Characters. Er liggen al plannen voor de komende zeven tot acht jaar aan nieuwe films en series rond Spider-Man en alles wat daarmee te maken heeft.

Heel veel nieuws
Er staat heel veel nieuw aan te komen. Sony heeft de rechten op 900 Spider-Man personages en dat biedt volgens de studio grote kansen. Mike Hopkins, hoofd van Sony Pictures Televisions, laat weten dat de bedoeling is om hoofdpersonen straks allemaal eigen series te geven. Welke dat worden is niet zeker.

"We ontwikkelen een boel Marvel-gerelateerde content, en ik denk dat we binnenkort de markt op gaan met iets groots en transformatiefs, mede omdat we nog niet eerder series hebben gemaakt met Marvel," laat Hopkins weten. "Dus dat is een belangrijke ontwikkeling waar we naar kijken. Ik denk dat we in de toekomst meerdere series willen maken in een universum waarin al het materiaal zichzelf verder helpt."

Niet alleen kunnen we meer Spider-Man: Into the Spider-Verse films verwachten, ook bouwt men een universum rond Venom.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Ik vraag me af of ze een Miles Morales film mogen maken.

Novarellum

Avatar

Into the Spider-Verse is by far de beste spiderman film die ik gezien heb.

Jeroen Pasman

Avatar

Dit is erg leuk ! Maar stop nou eens met steeds na een paar films de boel te rebooten..... Mensen raken het spoor bijster

Goku32

Avatar

Daar zijn we super blij mee

Goku32

Avatar

Novarellum, daar ben ik het helemaal mee eens

ridjieddo

Avatar

Jaaa meer franchises die dood zijn bij de eerste film!

Thiver

Avatar

GreenHornet "Ik vraag me af of ze een Miles Morales film mogen maken."

Dat hebben ze feitelijk al gedaan, toch?

McKelly

Avatar

Sorry, maar ben ik de enige die into the spider-verse niks aan vond? Heb 'm halverwege afgezet, kon me echt totaal niet boeien terwijl ik een groot comic fan ben.

nieuwslaatste nieuws

meest populair