Heel veel 'Spider-Man' films en series op komst

Heel veel 'Spider-Man' films en series op komst

Sony heeft grootse plannen.

Sony zet volop in op al zijn Spider-Man franchises. De studio realiseerde zich dat er niet volledig op Marvel Studios gesteund hoeft te worden om de boel verder te brengen. En dus krijgen we nu een heleboel nieuwe projecten, in de vorm van zowel films en series.

Variety schreef een uitgebreid profiel van Sony Studios en stelt dat het nieuwe universum een naam heeft gekregen: Sony's Universe of Marvel Characters. Er liggen al plannen voor de komende zeven tot acht jaar aan nieuwe films en series rond Spider-Man en alles wat daarmee te maken heeft.

Heel veel nieuws
Er staat heel veel nieuw aan te komen. Sony heeft de rechten op 900 Spider-Man personages en dat biedt volgens de studio grote kansen. Mike Hopkins, hoofd van Sony Pictures Televisions, laat weten dat de bedoeling is om hoofdpersonen straks allemaal eigen series te geven. Welke dat worden is niet zeker.

"We ontwikkelen een boel Marvel-gerelateerde content, en ik denk dat we binnenkort de markt op gaan met iets groots en transformatiefs, mede omdat we nog niet eerder series hebben gemaakt met Marvel," laat Hopkins weten. "Dus dat is een belangrijke ontwikkeling waar we naar kijken. Ik denk dat we in de toekomst meerdere series willen maken in een universum waarin al het materiaal zichzelf verder helpt."

Niet alleen kunnen we meer Spider-Man: Into the Spider-Verse films verwachten, ook bouwt men een universum rond Venom.

NieuwsFilm

meest populair