Algemeen

Derde 'Annabelle' krijgt nieuwe titel

De Conjuring-spinoff bereikt in juni de bioscopen.

door Zilko Tarici om 10:22 in Algemeen
New Line Cinema heeft aangekojndigd dat het derde deel in de Conjuring-spinoffreeks Annabelle de titel Annabelle Comes Home zal dragen. De horror-productiemaatschappij kondigde dit aan via een aankondigingsvideo, die je hieronder kunt bekijken.

De nieuwe film gaat opnieuw over de perikelen van de demonische pop uit de titel. Ditmaal speelt het verhaal zich echter af in de tijd dat de pop in het bezit was van paranormale onderzoekers Ed en Lorraine Warren, die we natuurlijk kennen van de Conjuring-films.

Mckenna Grace zal de rol spelen van Judy Warren, dochter van Ed en Lorraine, die samen met haar twee babysitters (Madison Iseman en Katie Sarife) wordt geterroriseerd door Annabelle.

The Nun-scenarist Gary Dauberman maakt met Annabelle Comes Home zijn regiedebuut. James Wan (regisseur van The Conjuring) produceert opnieuw. De film bereikt op 4 juli a.s. de Nederlandse bioscopen. De vorige twee delen waren samen goed voor een wereldwijde opbrengst van 563 miljoen dollar.1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Spider-fan

Avatar

Als je niet zou weten dat het horror was, zou je het aan de titel nooit kunnen zien. Zou net zo goed een romantisch drama kunnen zijn.

Ik vond de eerste leuker dan de tweede, maar de tweede alsnog wel leuk genoeg om een derde te willen zien. The Nun moet ik nog zien.

NieuwsFilm

meest populair