Algemeen

Vervolg 'Transformers: The Last Knight' aangekondigd

Toch een vervolg op het vijfde deel in de reeks.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Goed nieuws voor de fans van Transformers: The Last Knight. Er komt namelijk een vervolg op deze film. Dit ondanks dat The Last Knight naar verluidt zo'n $100 miljoen verlies leed en de ontvangst bijzonder bedenkelijk bleek.

In gesprek met Cinema heeft producent Lorenzo Di Bonaventura aangegeven dat er wordt gewerkt aan een vervolg op Transformers: The Last Knight uit 2017. Dat er meer films zouden komen in de frachise was wel duidelijk, maar dat er ook een zesde "saga-film" zou verschijnen, was niet bekend. Die reeks leek door het floppen van The Last Knight afgerond. Volgens de producent speelt deze nieuwe sagafilm zich af tijdens "de belangrijkste familiefilmreeks en na de gebeurtenissen in Transformers: The Last Knight."

Ook Bumblebee 2
Overigens bevestigde Di Bonaventura dat er ook een vervolg komt op Bumblebee, de prequel-solofilm van Travis Knight van eind verleden jaar. Die film werd enorm goed ontvangen en door een beperkter kostenplaatje wist deze wel winst te noteren.

18 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

seemannreen

Avatar

Domestic Box Office $130,168,683 Details
International Box Office $472,724,657 Details
Worldwide Box Office $602,893,340
Budget was 217.000. 000 dus geen verlies hoor

Decepticon

Avatar

We kunnen hier nog weinig uit halen, maar ze lijken dus niks geleerd te hebben.......

Ze lijken te denken van, ja Bumblebee werd beter onthaald dan alle voorgaande films, maar bracht ons niet de big box office opbrengst die verwachtten die we bij de eerste 3-4 films hadden.
Dus gaan we gewoon verder met grootse de wereld gaat ten onder explosie films en daarnaast maken we ook een kleinere film met een vervolg op Bumblebee.

Dat haal ik er uit en zal me niks verbazen als de volgende aankondiging is:
Michael Bay regisseert Transformers 6.
Gewoon om het nogmaals te proberen.......

Waarom wordt niks gezegd over de Cybertron animatiefilm?

@seemannreen
De marketing heeft doorgaans hetzelfde kostenplaatje als het productie budget, iig bij de grootste blockbusters. En bij de Transformers films misschien nog wel meer.

Dukat

Avatar

Zucht, echt tenenkrommend slecht waren de laatste 3 TF films (ik heb het niet over Bumblebee, want die heb ik niet gezien)

Darthmar

Avatar

Bumblebee was wel aardig.
The Last Knight was een puinhoop qua verhaal. Verzin een reden waarom de transformers op de aarde zijn en blijf daarbij. Verzin niet elke film een nieuwe reden. In de serie was het simpel: Het was de planeet waarop ze waren neer gestort. En dat principe hadden ze vast moeten houden.

chefry1983

Avatar

Ach, wat maakt het uit dat er een 6e deel komt. Lekker hersenloos vermaak. Kan ook leuk zijn.

Goku32

Avatar

Dat meen je niet de laatste was zo een bout film. Ongelofelijk dat er weer een nieuwe deel komt.

Civilian Supreme

Avatar

Ik geloof er niks van. Zou een zeer domme beslissing zijn! Schrappen die bende.
Bumblebee was een stap in de goede richting, hoe verklaar je oa anders 2 bijna identieke bumblebees waarbij de films niks met elkaar te maken hebben?
Bay heeft het verprutst.

adofmirosch

Avatar

Laatste film uitgezet na een uur, niet normaal slecht.

Gigan72

Avatar

@Civilian
Bay schrijft de films niet.
De schrijvers hebben het verprutst.
Vindt het te makkelijk om alleen Bay de schuld te geven.
Ook Bonaventura .Spielberg en Hasbro zelf zijn ook schuldig.

Chrischzz

Avatar

Helaas pindakaas Gigan72
RotF was wel deels geschreven door Bay zelf. Vanwege de schrijversstaking toen.

En nog meer helaas heeft Bay zoveel vingers in de pap dat hij ook zich bemoeit met het schrijven van de scripts. Die vent doet wat hij koel vindt en krijgt daar alle ruimte voor van iedereen.

Toen ik nog op het discussieboard van Don Murphy zat, werd door Murphy zelf vaker duidelijk gezegd dat Bay een te lange lijn kreeg van Spielberg en DiBonaventura.

Decepticon

Avatar

De schrijvers moeten het script schrijven naar de actiescènes die Bay bedenkt voor de grootste actie acts in de films. Dat is bij elke film overduidelijk. Wat dacht je van die autorace scène in Age of Extinction, de vriend van Wahlbergs dochter die toevallig rally coureur is, dat is hoogstwaarschijnlijk door Bay bedacht om die grootse actiescène te maken.

Hasbro ziet alleen maar dollartekens en bedenkt liever samen met de schrijvers nieuwe Transformers ipv originele Transformer personages te gebruiken, zodat ze nieuw speelgoed kunnen verkopen, zij willen geen oude personages in de winkelrekken.

Sharky13

Avatar

Achtelijk slechte films zijn het, allemaal. Erg jammer want was vroeger wel fan van de tekenfilm Transformers en de comics

draganta

Avatar

Fans...Last Knight....Welke fans.

Sunspot

Avatar

Vond LK juist zeer oke, gezien franchise, vooral ook door Anthony Hopkins scenes, omgeving en zo, achtergrond.

Maar ik wil een serieuze regisseur erachter, meer diepgrond en vooral ook dat die Transformers er wat realistischer uitzien, was al beter op het landgoed in de film.

xaid

Avatar

Hij gaat gewoon door he .... heeft hij niet genoeg de bayformers verkl**t .
In tegenstelling tot Bumblebee die was wel weer goed

chefry1983

Avatar

Waarom klaagt iedereen over Bay? Er staat nergens vermeld dat hij als regisseur terugkeert

ZaphodBeeblebrox

Avatar

Da meende nu toch nie? Waren ze nu op de goeie weg met Bumblebee, gaan ze weer richting de standaard explosion porn van de eerdere films...

Artificialis

Avatar

The Last Knight had nog weinig met Transformers te maken, maar ik moet eerlijk toegeven dat ik het een betere film vond dan Revenge of the Fallen en Age of Extinction. En in mijn ogen de enige film waarin de humor werkt.

nieuwslaatste nieuws

meest populair