Meer Bayhem in vervolg Transformers spin-off 'Bumblebee'

Meer Bayhem in vervolg Transformers spin-off 'Bumblebee'

Transformers spin-off krijgt meer actie.

Dit weekend werd duidelijk dat er wordt gewerkt aan een vervolg op Transformers: The Last Knight, maar dit betekent nog niet dat het aangekondigde vervolg op het recent verschenen Bumblebee niet zal verschijnen.

In gesprek met Collider gaf producent Lorenzo di Bonaventura aan dat het tweede deel meer actie zal krijgen. Iets dat volgens sommige mensen mistte in Bumblebee volgens Bonaventura:


"Het publiek heeft ons verschillende keren gevraagd: 'Ik wil een Transformer beter leren kennen.' Het interessante is wanneer je zoiets gaat doen, je niet precies weet wat de consequenties ervan zijn. In dit geval was de consequentie, voor de mensen die niet van de film hielden, dat er niet genoeg actie inzit. Omdat je een meer intiem verhaal vertelt, kan dat niet."


Meer Bayhem
Van Bumblebee hebben de makers veel geleerd. Bonaventura:


"Verschillende lessen zijn hieruit voortgekomen. Een daarvan is dat we de vrijheid hebben om bijna ieder verhaal te vertellen. De andere is dat het publiek zich sterk identificeerde met de kracht van het personage, en de emotie. Ik weet dat in de volgende Transformers-film een fusie wordt gecreëerd tussen de Bumblebee-film en de Bay-films... een beetje meer Bayhem. En een beetje meer van het personage dat verliefd wordt in de emotionele dynamiek van de film."


Een verschijningsdatum voor een volgende Transformers-film is nog niet bekend. Deze zal ongetwijfeld niet lang op zich laten wachten.



NieuwsFilm

meest populair