Algemeen

'Star Wars: Episode IX' maakt verwachtingen waar

Oscar Isaac weet het zeker.

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
Star Wars: Episode IX rondt de Skywalker-saga af. Het verhaal van Luke, Leia, de Jedi en de strijd met de First Order is dan voorbij. Maar de vraag is of de film wel de verwachtingen waar kan maken. Volgens acteur Oscar Isaac is dat zeker het geval.

"De ervaring van het lezen maakte het zeker waar, net als de ervaring van het maken," begon Isaac. "Het is ongelofelijk hoe we ons kunnen aanpassen en hoe bepaalde scenario's en situaties na een tijdje routineus aan gaan voelen. Ik stapte weer in een X-Wing, of later in de Millennium Falcon en het was meteen alsof het vaak was gebeurd."

Emotioneel einde
Dat maakte het echter niet minder emotioneel om de opnames af te ronden: "Iedereen begon tegen het einde van de opnames emotioneel te worden en toen we afscheid namen, voelde dat ook heel erg emotioneel voor mij." Voor Isaac is het in elk geval een belangrijk hoofdstuk uit zijn leven.

"Er zat heel veel intensiteit in en het waren de grootste films ooit, dus dat merk je overal aan. En om dan regisseur J.J. Abrams terug te hebben en de energie op de set te voelen, dan weet je dat je meewerkt aan iets speciaals," concludeerde de acteur. Vanaf 20 december in de bioscoop!

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mellie

Avatar

"Star Wars: Episode IX maakt verwachtingen waar"

Slechte verwachtingen zijn ook verwachtingen...

GreenHornet

Avatar

ik zit met nog zoveel vragen...

23VDV23

Avatar

Ben benieuwd. Ik hoop dat Abrams niet te veel fan service gaat doen en te rigoureus van de lijn van Johnson afstapt, maar daar juist op durft voort te borduren. Zal wel niet. Hij staat niet bepaald bekend om risico. Ach, het blijft Star Wars. Kijk er gewoon weer naar uit.

RoberPaulsen

Avatar

Ik vraag me af wat die acteurs nu zelf van Rian Johnson's deel vonden. Als ik de reactie van Isaac zo lees lijkt hij opgelucht te zijn dat Abrams weer aan het roer stond.

Sunspot

Avatar

Eerst maar eens zien

Devenace

Avatar

Ik hoop dat er een ewok met drie kutten in voor komt.

Jaws

Avatar

met J.J. word het echt wel een goede film maar of het de originele starwars kan overtreffen of zelfs evenaren??????

chefry1983

Avatar

De verwachtingen zijn hoog. Ja zeker zo hoog als mijn keukentrapje

conspiracy

Avatar

Van mij mag het een en al fanservice worden. Ik wil gewoon een mooi verhaal die aansluit bij de eerste triologie. Hoef geen verbastering van karakters te zien of lamme doodscenes van helden. Risico vind ik overal prima, maar laat Star Wars maar gewoon Star Wars zijn. Bij deze reeks in ieder geval.

Civilian Supreme

Avatar

Er is maar 1 oplossing. In de 1e 5 minuten zie je dat prinses Leia heel erg ziek is en ijlt. Ze ziet de gebeurtenissen in The Last Jedi als mogelijke toekomst en waarschuwt iedereen om dat pad niet te volgen, zo kan het verhaal gewoon verder gaan na Tfa.

NieuwsFilm

meest populair