Algemeen

Paramount Pictures wil seksscène uit Elton John-film 'Rocketman' knippen

Na het succes van Bohemian Rhapsody hoopt Paramount op een even daverend succes met de biopic over Elton John.

door Zilko Tarici om 22:30 in Algemeen
Na het enorme succes van Bohemian Rhapsody, wordt het Paramount Pictures groen voor de ogen en willen ze van Elton John-biopic Rocketman een even groot succes proberen te maken. De studio zou om die reden nu hebben geëist dat een seksscène uit de film wordt geknipt om een PG-13 rating te kunnen waarborgen.

Volgens The Daily Mail zit er in de film een 40 seconden durende scène waarin we Elton John (Taron Egerton) en zijn voormalige geliefde/manager John Reid (Richard Madden) flink tekeer zien gaan in bed. Blijkbaar zijn de achterwerken van beide heren goed te zien, maar wordt alles wel 'smaakvol' in beeld gebracht.

Nieuwe Bohemian Rhapsody
Paramount is niet te spreken over de scène, met name doordat een R-rating ervoor kan zorgen dat de film minder opbrengt dan mogelijk was geweest. Bohemian Rhapsody kreeg door deze veilige aanpak de nodige kritiek te verduren, maar dat deerde niet bij het publiek en tijdens het jaarlijkse prijzenfestijn in Hollywood. Vooraf aan de productie van Rocketman werd juist gezegd dat ze dit zouden vermijden en geen taboes uit de weg zouden gaan. Paramount denkt daar nu opeens heel anders over.

Rocketman bereikt later dit jaar de Nederlandse bioscopen.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

gbfan

Avatar

Het zou leuk voor ze zijn maar denk ondanks me dit een leuke film lijkt ze lang niet het succes gaan behalen van de queen film.
Dus laat gewoon de film zoals het is

nieuwslaatste nieuws

meest populair