Gaaf: Idris Elba met vlammenwerper op foto Fast & Furious spin-off 'Hobbs and Shaw'

Gaaf: Idris Elba met vlammenwerper op foto Fast & Furious spin-off 'Hobbs and Shaw'

Nieuwe Fast & Furious-film!

Vandaag is er een nieuwe foto vrijgegeven van Hobbs and Shaw, de eerste (van mogelijk vele) spin-off(s) van de Fast & Furious-franchise. Op de foto zien we dat acteur Idris Elba met een vlammenwerper mocht spelen. Hij is overigens de grote schurk van deze spin-off en speelt een personage met de naam Brixton.

In Hobbs & Shaw moeten Luke Hobbs (Dwayne Johnson) en Deckard Shaw (Jason Statham) samenwerken. Ze hebben geen andere keuze dan dat, terwijl het eigenlijk vijanden zijn. Heel makkelijk wordt dat allemaal niet, wat meteen maakt dat we er vanuit mogen gaan dat het een actiefilm vol vlotte grappen en een frisse rivaliteit wordt.

In Hobbs & Shaw is Brixton een gevaarlijke anarchist met bepaalde cybernetische verbeteringen. Hij heeft het voorzien op de zus van Deckard Shaw, die voor de MI6 werkt. De spin-off moet laten zien dat de franchise ook voorbij de hoofdfilms een toekomst heeft. Dat moet ook wel, want Universal Pictures heeft al bekend gemaakt dat Fast & Furious 10 de laatste film zal zijn.

Vanaf 1 augustus 2019 in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair