Celebrity

Drinken en rijden loopt ellendig af voor 'Kill Bill'-acteur Michael Madsen

Of is er een andere reden waarom hij tegen een paal is aangereden?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Rik Timmer om 06:00 in Celebrity
Michael Madsen (Reservoir Dogs, The Hateful Eight) heeft opnieuw een nacht in de bajes doorgebracht wegens rijden onder invloed. Met zijn Land Rover is de 61-jarige Amerikaan hard tegen een paal geknald in Malibu, Californië. Politieagenten ontdekten meteen een opvallend luchtje en lieten Madsen een alcoholtest afleggen. Hiervoor faalde hij. Hoewel het niet veel scheelde overschreed Madsen de toegestane hoeveelheid en werd ingerekend.

Dat is gemeld door roddelwebsite TMZ. De borgtocht, die inmiddels betaald is, was 15.000 dollar. Madsen is sinds maandagmorgen weer op vrije voeten. Vijf jaar geleden werd hij eveneens in Malibu opgepakt wegens drinken en rijden. Omdat hij toentertijd twee keer zoveel alcohol in zijn bloed had dan de wettelijke limiet toestaat, moest hij meedoen aan een ontwenningsprogramma dat dertig dagen duurde.

Medicatieblunder
Madsen's advocaat Perry Wander heeft inmiddels tegen The Blast onthuld dat zijn cliënt niet zomaar dronken achter het stuur zat. Vermoedelijk had het te maken met ingeslikte medicijnen. "We wachten op het bloedrapport, maar we vermoeden dat zijn ongeluk veroorzaakt is door bijwerkingen van de medicijnen die hij innam voor een doktersbehandeling," aldus de advocaat.

Wander voegde toe: "De medicijnen werken 's avonds beter wanneer ze voor het slapengaan worden ingenomen. Maar hij deed dat eerder." De acteur, die later dit jaar ook in Quentin Tarantino's nieuwste film Once Upon a Time In Hollywood zal verschijnen, beweert het tijdschema te hebben aangepast om zodoende "onaangename bijwerkingen" te voorkomen. Mocht er een aanklacht worden ingediend, omdat Madsen bedwelmd achter het stuur is gaan zitten, willen ze het bovengenoemde toepassen als hun verdediging in de rechtszaal.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair