Gelekte poster en personagefoto's 'Star Wars: Episode IX' onthullen interessante details

Gelekte poster en personagefoto's 'Star Wars: Episode IX' onthullen interessante details

Eindelijk wat nieuwe info!

Op 12 april verwachten we de eerste details over Star Wars: Episode IX. Dan onthult Lucasfilm naar verwachting de titel en ook een eerste echte trailer voor de film. In de tussentijd hebben we vandaag echter ook een eerste promoposter voor de film van regisseur J.J. Abrams.

Het lijkt te gaan om gelekte promoart die ons niet alleen de kostuums van een aantal hoofdpersonen toont, maar ook een interessant en opvallend detail onthult. Links van Kylo Ren (Adam Driver) zien we namelijk de Knights of Ren staan. Daarmee lijkt het erop dat de schurken waar tot nu toe alleen naar gerefereerd is, ook echt in deze film voorkomt. Enigszins opmerkelijk aan de poster is de houding van C3-PO, waarmee we ergens wel twijfelen aan dit beeld, dat er verder redelijk uitziet als een poster die je ook zou verwachten.

Einde van een tijdperk
Star Wars: Episode IX zal in december 2019 in première gaan. De film maakt een einde aan de Skywalker-saga, maar ook aan de strijd tussen de First Order en de Resistance. We zullen dus ook zien hoe de balans tussen het licht en het duister gevonden wordt en welke rol daarin weggelegd is voor Rey (Daisy Ridley).

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair