FilmTotaal/SerieTotaal zoekt nieuwe redacteuren

Lijkt het je geweldig om voor FilmTotaal te schrijven? Neem dan contact op!

Voor FilmTotaal en SerieTotaal zoeken wij nieuwe redacteuren die mee kunnen werken aan het nieuws. Als je interesse hebt stuur dan 2 proefstukjes in voor 20 januari.

Als redacteur van FT/ST draai je mee in een team. Je wordt in ingeroosterd op vaste dagen met een vast aantal berichten zodat je in altijd weet waar je aan toe bent. Je werkt onafhankelijk vanuit thuis met je eigen computer.

Wij zijn niet direct op zoek naar professionele tekstschrijvers. Onze sites werken al jaar en dag met enthousiaste liefhebbers en opkomende talenten die op zoek zijn naar een podium en ervaring. Dat betekent niet dat we niet betalen want je ontvangt als redacteur een vergoeding per artikel. Schrijven voor onze sites kan voor (media)studenten dus ook een leuke en ontspannen bijverdienste zijn. De proefperiode is een maand en hoeveel artikelen je kan schrijven gaan we met elkaar bepalen. Reken echter op enkele tientallen per maand. Bij goed functioneren bieden we je tevens de mogelijkheid om interviews te doen, festivals te verslaan of setvisits te doen.

Let op: we zijn op zoek naar redacteuren voor het nieuws niet naar recensisten.

Onze ideale kandidaat:

- Heeft al enige ervaring met schrijven voor internet;
- Volgt het actuele film- en serienieuws op de voet;
- Heeft affiniteit met onze doelgroep en nieuwsselectie;
- Kan vlot schrijven maar blijft rustig en accuraat;
- Is flexibel en bereid 's avonds, 's ochtends en op feestdagen te schrijven.

Verschillende nieuwscategorieën

Op FilmTotaal als SerieTotaal kunnen we het nieuws grofweg indelen in een aantal nieuwscategorieën; Film, Serie, Celebrity en Streaming. Mocht je voor ons willen gaan schrijven geef dan aan of je van al deze markten thuis bent, of dat je je het liefst specifiek wil concentreren op één van deze categorieën

Herken je jezelf in bovenstaand profiel en wil je ons team komen versterken? E-mail dan je CV, motivatie en twee actuele artikelen (minimaal 200 woorden) uiterlijk 20 januari 2020 naar nieuwsposter[at]filmtotaal.nl

NieuwsFilm

meest populair