Gelekte traileromschrijving 'Star Wars: Episode IX'!

Gelekte traileromschrijving 'Star Wars: Episode IX'!

Interessante omschrijving van het plot.

Star Wars-fans gaan er vanuit dat de eerste trailer van Star Wars: Episode IX te zien is tijdens de Star Wars Celebration dit jaar. Een nieuw lek wijst op de inhoud van deze trailer en die belooft behoorlijk emotioneel te worden. Zo lijken er scènes met onder meer Rey (Daisy Ridley), Kylo Ren (Adam Driver) en zijn Knights, Lando Calrissian (Billy Dee Williams) en het nieuwe personage van Keri Russell te zijn.

Tijdens een screening van Disney voor aandeelhouders werden beelden van de film van regisseur J.J. Abrams vertoond. Van die beelden lekten al korte omschrijvingen, maar niets definitiefs. Tot nu dan, want nu hebben we een volledige omschrijving te pakken van wat vermoedelijk de teaser trailer is.

Omschrijving trailer
De teaser trailer lijkt te beginnen met een shot van Rey die het lichtzwaard van Anakin Skywalker vastheeft en in een grot oefent. Om haar heen zweven blauwe bollen energie. Daarna een shot van Kylo Ren met zijn Knights. Ze staan op een groot podium voor honderden Stormtroopers. Vooraan staan enkele rode Stormtroopers te luisteren naar Ren.

Daarna is er nog een shot van Lando Calrissian te zien, die met zijn hand op de Millennium Falcon steunt en iets zegt als She has returned, Tot slot is er nog een shot van Zori, het personage van Keri Russell, die een speeder activeert en naar de zonsondergang op een woestijnplaneet rijdt.

Vanaf 20 december is de film in de bioscoop te zien!

NieuwsFilm

meest populair