[Update] Rian Johnson maakt 'Star Wars'-film die zich afspeelt in Oude Republiek

[Update] Rian Johnson maakt 'Star Wars'-film die zich afspeelt in Oude Republiek

Hij regisseert de eerste van drie films van Game of Thrones-makers David Benioff en D.B. Weiss.

1 april was weer een wilde boel op het internet!

Goed nieuws voor fans van Star Wars: The Last Jedi. Zojuist heeft Lucasfilm bekend gemaakt dat regisseur Rian Johnson de eerste van drie films van Game of Thrones-showrunners David Benioff en D.B. Weiss maakt. De film wordt een spin-off die het canon van het universum ver, ver weg flink moet uitbreiden.

De film van Benioff en Weiss speelt zich af in de dagen van de Oude Republiek, ver voor de gebeurtenissen in de Skywalker-saga. Waar eerder bekend was dat Johnson aan een eigen filmtrilogie werkte, blijkt nu dat hij met Benioff en Weiss samenwerkte. Het trio brengt ons een nieuwe richting voor de franchise.

Oude Republiek
In een persbericht laat Lucasfilm weten dat Johnson terugkeert om een heel nieuw tijdperk in te luiden voor de filmfranchise. De trilogie van Benioff en Weiss speelt zich inderdaad, zoals de geruchten al gingen, af tijdens de Oude Republiek. Kathleen Kennedy en Ram Bergman produceren de Star Wars-film.

Binnenkort moet er al meer bekend worden gemaakt over de film. De kans lijkt dus aanwezig dat we tijdens de Star Wars Celebration later deze maand het een en ander horen. Een releasedatum is er nog niet.

NieuwsFilm

meest populair