4DX is booming; Pathé komt met extra 4D-zalen

4DX is booming; Pathé komt met extra 4D-zalen

Voor een extra dimensie in de bioscoopzaal.

Pathé heeft in een persbericht bekend dat zij meer nieuwe 4DX-zalen gaat realiseren. Er zijn al 4DX-zalen in het land en al meer dan 500.000 bezoekers hebben de innovatieve filmervaring al beleefd.

Pathé onthult dat er maar liefst vijf nieuwe 4DX-zalen worden gebouwd. Deze week begint de realisatie van een 4DX-zaal in Pathé Nijmegen. Later deze maand wordt gestart in Pathé Arena en de drie andere locaties worden op een later moment bekendgemaakt.

Wat is 4DX
Bezoekers van een 4DX-zaal kijken niet alleen naar een film, maar beleven de film in een vierde dimensie: twintig effecten zoals bewegende stoelen, weersimulaties en geuren lopen synchroon met de actie op het scherm. Check onderstaande promo van Pathé.



Bestaande 4DX-zalen in Nederland
Er zijn al 4DX-zalen in Pathé de Munt, Pathé de Kuip, Pathé Scheveningen, Pathé Eindhoven en Pathé Maastricht. "De uitbreiding van het exclusieve 4DX aanbod bij Pathé past bij onze positie als marktleider in Nederland en het doel om al onze bezoekers iedere dag een bijzondere ervaring te bieden. Wij blijven daarom investeren om de beleving in steeds meer bioscopen te optimaliseren," aldus Doron Kurz, Commercieel Directeur van Pathé. Pathé biedt 4DX exclusief aan in Nederland.

NieuwsFilm

meest populair