Video

Warner Bros. plaatst gemene neptrailer voor 'Aquaman 2'

1 april...

door Jim Pedd om 05:39 in Video
Warner Bros. deed mee met 1 april en plaatste in het kader daarvan een geinige neptrailer voor Aquaman 2. Die trailer wordt meteen overgenomen door de held Shazam (Zachary Levi). Deze gemene grap die ons even deed hopen inderdaad al beelden te kunnen zien van Aquaman 2 - hoe onrealistisch dat ook is - kan je hieronder zien.

Warner Bros. en DC deelden de video afgelopen maandag in de loop van de ochtend. Alhoewel we natuurlijk wisten dat het onzin zou zijn, voelde het wel even bijzonder om al te zien The king shall reign en een logo voor de film van James Wan te mogen zien. Maar dat wordt vervolgens meteen verpest door Shazam, die eerst naar de bioscopen komt.


Shazam! draait vanaf 4 april in de bioscoop en draait om de jonge knul Billy Batson. Hij krijgt superkrachten van een tovenaar die hij in de metro tegenkomt. Als hij het woord Shazam roept, verandert hij van een jonge tiener in een supersterke krachtige held die alles aan kan. Dat denkt hij althans, want alhoewel Billy snel leert vliegen, bliksem schieten en meer geinige kanten van zijn superkracht, moet hij die snel leren beheersen om de kwaadaardige Dr. Sivana te verslaan.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair