Zac Efron als seriemoordenaar Ted Bundy in trailer Netflix-film 'Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile'

Zac Efron als seriemoordenaar Ted Bundy in trailer Netflix-film 'Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile'

De film verschijnt in mei op Netflix.

Netflix heeft een nieuwe trailer online gezet van Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile, de film over seriemoordenaar Ted Bundy met Zac Efron in de hoofdrol. Er is ook eerste filmclip verschenen. Deze huiveringwekkende beelden tonen hoe Bundy op slinkse wijze zijn vriendin bespeelt.

In mei verschijnt Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile. Deze biopic over de bekende Amerikaanse misdadiger Ted Bundy is geregisseerd door Joe Berlinger. Bundy werd veroordeeld voor dertig moorden en kreeg de doodstraf. Het verhaal wordt verteld vanuit het perspectief van Bundy's vriendin Liz (Lily Collins). Zij bleef lang, tegen beter weten in, geloven in zijn onschuld. In de onderstaande filmclip wordt duidelijk waarom; de charismatische Bundy was ontzettend manipulatief.


In het kort
Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile ging afgelopen januari in première op het Sundance Film Festival. Daar waren veel potentiële kopers onder de indruk, maar uiteindelijk ging Netflix er met de film vandoor. Berlinger maakte eerder de documentaireserie Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes, die ook op het platform te zien is. De film is vanaf 3 mei te bekijken.



NieuwsFilm

meest populair