Celebrity

Grant Gustin (The Flash) krijgt op z'n kop na dampen e-sigaret in vliegtuig

De piloot en zijn copiloot moesten hun zuurstofmaskers opdoen.

door FilmTotaal om 07:20 in Celebrity
Grant Gustin, momenteel te bewonderen in tv-serie The Flash, rent niet altijd op het rechte pad. Volgens roddelwebsite TMZ beging de 29-jarige acteur aan het begin van deze week een misstap toen hij in het vliegtuig zat. Tijdens de vlucht, die van Los Angeles naar Vancouver ging, besloot hij iets te doen dat eigenlijk verboden is: roken.

Althans, de Amerikaan pakte zijn e-sigaret en ging in het voorste toilet dampen om tot rust te komen. De passagiers die samen met Gustin eersteklas vlogen zagen daaropvolgend een hoop rook tevoorschijn komen. Kennelijk was de damp zo extreem dat een rookmelder in de cockpit afging. Hierdoor werden de piloot en zijn copiloot genoodzaakt om zuurstofmaskers op te doen.

E-blunder
Waar het precies mis is gegaan met Gustin's stunt is onbekend. Het was in ieder geval niet moeilijk om de schuldige te vinden. Ooggetuigen hebben onthuld dat de acteur zonder gekibbel de e-sigaret afstond. Deze moest ingenomen worden door het personeel. In sommige gevallen van heftige rook zou de vlucht omgeleid kunnen worden. Dat was van de keer niet van toepassing. Nadat het toestel in Vancouver landde, werd Gustin door de Canadese autoriteiten aangesproken. De acteur vertrok uiteindelijk met een waarschuwing.

Verklaring
Gustin vloog met een vliegtuig van Compass Airlines. Aan boord waren 68 passagiers. Een woordvoerder van de luchtvaartmaatschappij kwam later met het volgende naar voren: "Vlucht 6006 kreeg tijdens de vliegtocht te maken met een rookindicator in de buurt van het voorste toilet. Een e-sigaret werd daarna in beslag genomen van een meewerkende passagier. Het vliegtuig landde veilig in Vancouver, zonder vertraging."

NieuwsFilm

meest populair