Bizarre synopsis laat weten wat we van 'Akira' kunnen verwachten

Bizarre synopsis laat weten wat we van 'Akira' kunnen verwachten

De volgende film van Taika Waititi?

De live-action versie van Akira gaat afwijken van de manga en de anime, waar de film inspiratie uit haalt. Dat blijkt uit een nieuwe synopsis die vrijgegeven is. Na jaren in een ontwikkelingshel, komt de productie van de film heel erg langzaam op gang.

Recent wisten Warner Bros. en Appian Way een belastingvoordeel van 18 miljoen dollar te krijgen om de film op te nemen. Ook bleek regisseur Taika Waititi nog altijd van plan te zijn om hem te regisseren. Nu is er ook een synopsis.

Uitgebreide synopsis
De site Production Weekly wist de hand te leggen om een enorm grote synopsis. Die laat zien dat de film een gave setting krijgt. Let op: bevat spoilers!

Als het leger ontdekt dat een jonge man telekinese beheerst, wordt hij meegenomen en verandert in een superwapen. Zijn broer moet zijn best doen hem te redden, voordat zijn krachten heel Manhattan verwoesten. Kaneda is eigenaar van een bar in Neo-Manhattan, en compleet verbaasd als zijn broer Tetsuo ontvoerd wordt door regeringsagenten die geleid worden door de Kolonel. Wanhopig om zijn broer t redden, voegt Kaneda zich bij Ky Reed en haar ondergrondse beweging, die de wereld willen laten zien wat er 30 jaar geleden echt gebeurd is in New York City, toen het verwoest werd. Kaneda gelooft dat haar theorieën onzin zijn, maar is nadat hij zijn broer weer ziet stomverbaasd over diens krachten. Ky gelooft dat Tetsuo een jonge jongen wil bevrijden, Akira, die de controle over Tetsuo's geest heeft overgenomen. Kaneda clasht met de troepen van de Kolonel, terwijl ze proberen Tetsuo ervan te weerhouden Akira vrij te laten. Ze komen te laat aan, waarop Akira uit zijn gevangenis weet te ontsnappen en Manhattan weer verwoest, net als 30 jaar eerder.

NieuwsFilm

meest populair