Vreemde slechterik met de naam 'The Oracle' in 'Star Wars: Episode IX'?

Vreemde slechterik met de naam 'The Oracle' in 'Star Wars: Episode IX'?

En krijgen we Star Wars-romantiek?

Eigenlijk is er maar weinig bekend over het afrondende verhaal in de Skywalker Saga. Walt Disney en Lucasfilm weten de details goed onder de pet te houden. Morgen verschijnt mogelijk de eerste trailer en wordt de titel bekendgemaakt. Nu hebben we misschien al info over een nieuwe slechterik in de film van J.J. Abrams!

Volgens een nieuw gerucht via Star Wars Leaks op Reddit heet de slechterik 'The Oracle'. Volgens het gerucht start Star Wars: Episode IX met een nog steeds worstelende Kylo Ren (Adam Driver). Hij heeft nog steeds moeite met de 'light' en de 'dark side' van de force. Hij zou ook nog verliefd raken op Rey (Daisy Ridley).

The Oracle
Met dit personage zou Kylo Ren in contact komen. Het wezen zou het best omschreven kunnen worden als een buitenaardse parasiet. Het wezen zou zitten bovenop het hoofd van een enorme, slapende baby. Geen menselijke baby. Het wezen zou mogelijk tot leven gewekt worden door praktische effecten. Het is nog onbekend hoe groot de rol van The Oracle is, als het verhaal uiteraard klopt.

Kortom: krijgen we enige romantiek tussen Kylo Ren en Rey en zien we de opmerkelijke The Oracle in de Saga-afronder? Mogelijk horen en zien we morgen meer!

NieuwsFilm

meest populair