Waarom de titel 'Star Wars: The Rise of Skywalker' en meer over Palpatine en Phasma

Waarom de titel 'Star Wars: The Rise of Skywalker' en meer over Palpatine en Phasma

Keert Captain Phasma weer terug?

Weer wat nieuwtjes over Star Wars: The Rise of Skywalker! Regisseur J.J. Abrams geeft uitleg over die titel en we hebben meer nieuws over de slechteriken Palpatine en Phasma.

Als eerste berichten over de Star Wars superslechterik Palpatine (Ian McDiarmid) en Captain Phasma (Gwendoline Christie). De eerste moest altijd al in Episode IX gaan voorkomen. "We wisten niet precies hoe we dat zouden kunnen doen, maar het was altijd al de bedoeling," aldus Kathleen Kennedy tijdens Star Wars Celebration. Tijdens het evenement zei acteur John Boyega dat Phasma in ieder geval niet terugkeert: "Er is een vorm van afronding. Phasma? Ze is dood."

Ook acteur McDiarmid reageerde via Twitter, op zijn laatste terugkeer in de Skywalker Saga:


Titel - The Rise of Skywalker?
En dan die uitleg over de titel van Abrams. Uiteraard zegt hij nog niet veel. Tegenover Entertainment Tonight zei hij het volgende: "Nou, de titel voelt alsof het de juiste titel is voor deze film. Ik weet dat deze provocerend is en een hoop vragen stelt, maar als je de film ziet, weet je hoe het bedoeld wordt en wat het betekent. Maar in de reeks van titels had deze titel een zeer grote verantwoordelijkheid - het moest het einde zijn van niet alleen drie films, maar negen films."

De film moet ook echt een afronding worden. "Ik wil dat een kind de films één tot en met negen bekijkt en dan één verhaal ziet," aldus Abrams in een andere interview, met IGN.



NieuwsFilm

meest populair