Celebrity

'Brad Pitt & Angelina Jolie zijn officieel weer vrijgezel'

Een positieve stap in deze voortslepende ellende.

door Jeffrey Kouters om 11:32 in Celebrity
Hollywoodsterren Brad Pitt (Once Upon a Time in Hollywood) en Angelina Jolie (Maleficent: Mistress of Evil) zijn officieel weer 'vrijgezel'. De twee beroemdheden, die momenteel in vechtscheiding met elkaar liggen, hebben hun relatiestatus namelijk vorige week laten wijzigen bij de rechtbank.

Een positieve stap in de alsmaar voortdurende echtscheiding van Brad Pitt (55) en Angelina Jolie (43). De rechter heeft vorige week hun relatiestatus wettelijk gewijzigd. Hij oordeelde dat Pitt en Jolie vanaf nu officieel weer als 'vrijgezel' door het leven mogen. Dit in afwachting van de definitieve ontbinding van hun huwelijk.

Ruzie
In september 2016 diende Jolie haar scheidingsverzoek in bij de rechtbank. Pitts hevige drankgebruik zou één van de redenen voor hun breuk zijn. Sindsdien is het voormalig glamourkoppel in een vechtscheiding beland. Pitt en Jolie kunnen het maar niet eens worden over de voogdij van hun zes kinderen en gedeelde bezittingen.

Nog niet gescheiden
Hoewel hun relatiestatus nu officieel is aangepast, is hun daadwerkelijk scheidingszaak nog niet afgerond. Gezien de steeds weer terugkerende spanningen zal dat vermoedelijk nog wel even duren.

nieuwslaatste nieuws

meest populair