Algemeen

Michael B. Jordan (Black Panther) is de oudste man ter wereld in avonturenfilm 'Methuselah'

Jon Watts (Spider-Man: Homecoming) zal de film naar alle waarschijnlijkheid regisseren.

door Zilko Tarici om 11:01 in Algemeen
De getalenteerde regisseur Jon Watts heeft de laatste jaren doorgebracht in het Marvel-filmuniversum door Spider-Man: Homecoming en Spider-Man: Far From Home voor zijn rekening te nemen. Na deze tweede film over Spidey laat hij het MCU waarschijnlijk even achter zich. Hij zal echter wel werken met een bekend gezicht uit de Marvel-producties.

Deadline weet namelijk te melden dat Watts in onderhandelingen is getreden om de Highlander-achtige avonturenfilm Methuselah voor zijn rekening te nemen. Tom Cruise was eerder ingehuurd voor de hoofdrol, maar wordt nu vervangen door Michael B. Jordan. Jordan zal de rol spelen van een man die al honderden jaren leeft zonder ook maar op enige wijze (fysiek) te zijn veranderd. In al deze jaren heeft hij gigantisch veel kennis opgedaan, tientallen talen geleerd en zich allerhande overlevingstechnieken eigen gemaakt. Studio Warner Bros. hoopt dat de eerste film de basis legt voor een grote franchise.

Nieuwe scenarist gezocht
De meest recente versie van het script van Methuselah werd geschreven door Tony Gilroy, maar naar verwachting zullen Watts en Jordan nu op zoek gaan naar een nieuwe scenarist voor het project. Het is overigens nog onduidelijk wanneer de opnames van de avonturenfilm moeten beginnen en wanneer hij in de bioscopen moet draaien. Houd FilmTotaal dan ook goed in de gaten voor meer informatie over dit interessante filmproject.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair