Algemeen

Will Smiths afgekraakte Genie leert Aladdin een lesje op nieuwe foto live-action verfilming

Will Smith is te zien als de bekende blauwe geest!

door Jeffrey Kouters om 08:39 in Algemeen
Het welbekende Perzische tapijt uit Aladdin vliegt binnenkort opnieuw door de bioscoopzalen heen. In mei brengt Disney namelijk een nieuwe, levensechte versie van de klassieke animatiefilm uit. Empire mocht een nieuwe foto onthullen waarop Will Smiths Genie de titelheld een wijze les lijkt te leren.

In Aladdin kruipt Will Smith in de huid van Genie, de bekende blauwe geest. Smith treedt daarmee in de voetsporen van Robin Williams, die de stem van Genie insprak voor de animatieprent uit 1992. De volgende editie van het Amerikaanse filmblad Empire staat onder meer in het teken van Aladdin. Het blad heeft alvast een foto mogen vrijgeven waarop Genie straatboef Aladdin (Mena Massoud) een lesje lijkt te leren.


Kritiek: Genie niet geniaal
In het blad gaan Smith en regisseur Guy Ritchie ook in op de reacties op de eerste beelden van Genie. Die waren namelijk niet bepaald positief, omdat Genie niet blauw was. Dat leidde al gauw tot allerlei memes. "Ik vond het eigenlijk erg geestig", vertelt Smith. "Ik begon in een tijd waarin er nog geen internet was. Alles ligt tegenwoordig onder een vergrootglas en ik weet nog steeds niet helemaal hoe ik daarmee om moet gaan".

Ritchie is blij dat de reacties na het verschijnen van de laatste trailer, waarin het uiterlijk van Genie digitaal is opgepoetst, stukken positiever zijn. "Sommige cynici hebben zelfs hun excuses aangeboden. Dat heb ik echt nog nooit meegemaakt in dat wereldje". Zoals in elk sprookje, komt dus alles toch nog goed.


Aladdin vliegt op 22 mei de Nederlandse bioscoopzalen binnen!

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

devrouwe

Avatar

Als ze hem wel zijn eigen huidskleur hadden laten houden wat voor kleur had de mist\rook gehad dan. op de foto . Lol . Bruin?

NieuwsFilm

meest populair