Algemeen

Clint Eastwood nog niet met pensioen; regisseert 'The Ballad of Richard Jewell' voor Disney

Leonardo DiCaprio en Jonah Hill werden jaren geleden genoemd als hoofdrolspelers van de film.

door Zilko Tarici om 10:58 in Algemeen
De 89-jarige Clint Eastwood is nog lang niet klaar met films maken. Na het succes van The Mule, een film die hij regisseerde en zelf de hoofdrol in speelde, zal hij nu naar alle waarschijnlijkheid de film The Ballad of Richard Jewell regisseren voor Disney/Fox.

The Ballad of Richard Jewell is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een beveiligingsagent wiens leven drastisch veranderde nadat de media hem aanwees als mogelijke verdachte van de bomaanslag tijdens de Olympische Spelen van Atlanta in 1996.

Een gewild filmproject
Jaren geleden waren Jonah Hill en Leonardo DiCaprio betrokken bij het project als hoofdrolspelers, maar dit lijkt niet langer het geval te zijn. Beide heren zullen wel aanblijven als producent van de film. Eastwood toonde jaren geleden ook al interesse in het project, maar koos toen uiteindelijk voor Sully. Documentairemaker Ezra Edelman werd eerder ook genoemd als regisseur. Het is nog onbekend wanneer The Ballad of Richard Jewell de bioscopen moet bereiken.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Pronk47

Avatar

Laat maar komen vond the Mule erg goed.

Goku32

Avatar

Echt respect voor deze man, hij blijft gewoon door gaan met werken

SAS1982

Avatar

Gewoon doorgaan, als hij stopt kan het nog weleens snel afgelopen zijn. Ben wel echt fan hem. The Mule moet ik nog kijken

007

Avatar

The mule was echt een goede film hij zal in het harnas sterven zo lang zal hij door gaan.

nieuwslaatste nieuws

meest populair