Algemeen

'Avengers'-regisseurs werken aan een project over Stan Lee

De Marvel legende krijgt ode in de vorm van een documentaire.

door Bram de Groot om 10:49 in Algemeen
Op 12 november 2018 overleed het Marvel-icoon Stan Lee op 95 jarige leeftijd. Naast dat hij samen met andere Marvel-legendes leven gaf aan de Marvel Comics-figuren Spider-Man, the X-Men, Iron Man, Thor, the Hulk, the Fantastic Four, Black Panther, Daredevil, Doctor Strange, Scarlet Witch en Ant-Man was hij ook in vele Marvel-films te zien. Nu wordt er gewerkt aan een soort documentaire over zijn leven.

Het zijn Anthony en Joe Russo, de regisseurs van meerdere Marvel-films die werken aan het project. Via India Times verscheen onderstaande quote van Anthony Russo:


"We zijn dol op Stan Lee en ik vind het ongelooflijk bijzonder dat Endgame zijn laatste cameo wordt. We zijn gefascineerd door het leven van Stan Lee en we ontwikkelen nu iets dat te maken heeft met zijn werk gedurende zijn jaren bij Marvel. We zijn nog niet klaar om het te onthullen of erover te praten. Het is meer een documentaire."

Voor Disney+?
De film wordt dus een soort van documentaire. Hiermee kan het nog alle kanten uit; misschien wordt het een serie voor bijvoorbeeld Disney+. Na Avengers: Endgame horen we vast meer.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SunChaser

Avatar

Ze hebben overal behind the cameos van dus ben benieuwd

GreenHornet

Avatar

Liever een film over zijn leven

Utah

Avatar

Bryan Cranston kan hem wel spelen in een biopic. Check the poster van zijn film The infiltrator maar.

Sunspot

Avatar

Logisch toch, maar zoals gezegd hierboven, liever heel zijn leven, niet alleen maar zijn tijd bij Disney/Marvel

nieuwslaatste nieuws

meest populair