Adam Sandler en Jennifer Aniston herenigd op eerste foto's Netflix-film 'Murder Mystery'

De twee waren voor het laatst samen te zien in Just Go With It uit 2011.

Netflix heeft de eerste foto's vrijgegeven van de nieuwe comedy-film Murder Mystery. Op de foto's zien we hoofdrolspelers Adam Sandler en Jennifer Aniston voor het eerst sinds de romantische comedy Just Go With It (2011) weer samen. Je kunt de foto's hieronder bekijken.

Wanneer een New Yorkse agent (Sandler) eindelijk zijn vrouw (Aniston) meeneemt op een mooie reis door Europa, worden ze tijdens hun vlucht door een mysterieuze man (Luke Evans) uitgenodigd voor een intieme familiebijeenkomst op het enorme jacht van de oude miljardair Malcolm Quince. Als Quince vermoord wordt, blijken Aniston en Sandlers personages de hoofdverdachten in de moordzaak.

Talent voor en achter de camera's
Naast de eerder genoemde acteurs zijn er in Murder Mystery ook rollen weggelegd voor acteurs als Gemma Arterton, Luis Gerardo Mendez, Shioli Kutsuna, David Walliams, Adeel Akhtar, John Kani, Olafur Darri Ólaffson en . De regie is in handen van Kyle Newacheck en het script werd geschreven door James Vanderbilt. De film werd geproduceerd door Adam Sandler, Allen Covert, Tripp Vinson, James D. Stern, Jamie Vanderbilt en [url=http://www.filmtotaal.nl/persoon/8877]Charlize Theron.


Bekijk de afbeelding


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair