Algemeen

Adam Sandler en Jennifer Aniston herenigd op eerste foto's Netflix-film 'Murder Mystery'

De twee waren voor het laatst samen te zien in Just Go With It uit 2011.

door Zilko Tarici om 21:40 in Algemeen
Netflix heeft de eerste foto's vrijgegeven van de nieuwe comedy-film Murder Mystery. Op de foto's zien we hoofdrolspelers Adam Sandler en Jennifer Aniston voor het eerst sinds de romantische comedy Just Go With It (2011) weer samen. Je kunt de foto's hieronder bekijken.

Wanneer een New Yorkse agent (Sandler) eindelijk zijn vrouw (Aniston) meeneemt op een mooie reis door Europa, worden ze tijdens hun vlucht door een mysterieuze man (Luke Evans) uitgenodigd voor een intieme familiebijeenkomst op het enorme jacht van de oude miljardair Malcolm Quince. Als Quince vermoord wordt, blijken Aniston en Sandlers personages de hoofdverdachten in de moordzaak.

Talent voor en achter de camera's
Naast de eerder genoemde acteurs zijn er in Murder Mystery ook rollen weggelegd voor acteurs als Gemma Arterton, Luis Gerardo Mendez, Shioli Kutsuna, David Walliams, Adeel Akhtar, John Kani, Olafur Darri Ólaffson en . De regie is in handen van Kyle Newacheck en het script werd geschreven door James Vanderbilt. De film werd geproduceerd door Adam Sandler, Allen Covert, Tripp Vinson, James D. Stern, Jamie Vanderbilt en [url=http://www.filmtotaal.nl/persoon/8877]Charlize Theron.3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Moviemagic

Avatar

^ Je bent toch niet verplicht zijn films te kijken?

Tycho Nestoris

Avatar

Dit is nu al de zoveelste Adam Sandler netflix-film... Hij moet wel een heel goed contract met Netflix hebben gesloten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair