Video

Prachtige Pokémon-wereld in nieuwe trailer 'Detective Pikachu'

Van Pangoro tot Psyduck, zo veel Pokémon!

door Niels van Arkel om 05:00 in Video
Warner Bros. heeft gisteren een sfeervolle promo voor haar nieuwste film Detective Pikachu gedropt. In de nieuwe beelden van de film van regisseur Rob Letterman kunnen we zien hoe prachtig deze wereld van mensen en Pokémon is.Tim (Justice Smith) heeft het moeilijk met de vermissing van zijn vader Harry Goodman. Gelukkig heeft allemansvriend Detective Pikachu (Ryan Reynolds) een opbeurend woordje klaar voor de tiener.

Welke Pokémon spot jij?
In de prachtige Pokémon-wereld kunnen we weer veel Pokémon spotten. Zo krijgt Pikachu een knuffel van Psyduck, vliegt de majestueuze Braviary rond in de stad en zit er een familie Pangoro op een bankje.

Tegelijkertijd met deze nieuwe trailer verscheen ook de officiële videoclip voor de titelsong van de film, die door Kygo en Rita Ora is gemaakt. Bekijk de video hieronder.Deze week verscheen ook een ontzettend schattige casting-video, waarin verschillende Pokémon auditie doen voor een rol in Detective Pikachu. Bekijk onder andere Jigglypuff, Eevee en Charizard in deze featurette.
Detective Pikachu is vanaf 8 mei te zien in de Nederlandse bioscopen.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ereptile

Avatar

Bizar hoe goed ze de Pokemon naar het "live action" scherm hebben weten te brengen... Trouw aan de originele ontwerpen en toch realistisch!

Chrischzz

Avatar

De Pokemon zien er echt vet uit , dat hebben ze idd goed gedaan.

verder ben ik heel sceptisch over het casten van Reynolds als Pikachu. Past gewoon niet.

nieuwslaatste nieuws

meest populair