Gerucht: Terugkeer bekend Star Wars-personage in 'Star Wars: The Rise of Skywalker'

Gerucht: Terugkeer bekend Star Wars-personage in 'Star Wars: The Rise of Skywalker'

Dit zou heel opmerkelijk zijn.

In de recent verschenen eerste teaser voor Star Wars: The Rise of Skywalker was de lach te horen van de slechterik Emperor Palpatine. Het personage van Ian McDiarmid gaat terugkeren in de laatste film in de Skywalker Saga. Nu is er het gerucht dat ook een ander bekend personage terugkeert.


Let op: mogelijke spoiler!


Volgens Making Star Wars, de fanwebsite die vaker scoops heeft gehad, keert in The Rise of Skywalker niemand minder dan Harrison Fords Hal Solo terug. Volgens de website bevat de film een scène met een ontmoeting tussen Kylo Ren (Adam Driver) en Han Solo. De scène zou dienen als "een soort verrassende interventie" voor de slechterik.

Droomscène of visioen
In deel negen zou een scène zitten waarin Kylo Ren de restanten van de helm van Darth Vader om hulp vraagt. Vervolgens heeft hij een ontmoeting met de Force Ghost van Luke Skywalker (Mark Hamill) en daarna heeft hij een droom of visioen, veroorzaakt door Skywalker, met daarin Han Solo. Het zou een poging zijn om Kylo Ren bij de Dark Side weg te trekken.

In Star Wars: The Force Awakens zorgde The Rise of Skywalker-regisseur J.J. Abrams er nog voor dat Kylo Ren a.k.a. Ben Solo zijn vader doodde. Het was misschien wel de meest verrassende scène uit episode zeven.

NieuwsFilm

meest populair