Algemeen

Gerucht: Terugkeer bekend Star Wars-personage in 'Star Wars: The Rise of Skywalker'

Dit zou heel opmerkelijk zijn.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
In de recent verschenen eerste teaser voor Star Wars: The Rise of Skywalker was de lach te horen van de slechterik Emperor Palpatine. Het personage van Ian McDiarmid gaat terugkeren in de laatste film in de Skywalker Saga. Nu is er het gerucht dat ook een ander bekend personage terugkeert.


Let op: mogelijke spoiler!


Volgens Making Star Wars, de fanwebsite die vaker scoops heeft gehad, keert in The Rise of Skywalker niemand minder dan Harrison Fords Hal Solo terug. Volgens de website bevat de film een scène met een ontmoeting tussen Kylo Ren (Adam Driver) en Han Solo. De scène zou dienen als "een soort verrassende interventie" voor de slechterik.

Droomscène of visioen
In deel negen zou een scène zitten waarin Kylo Ren de restanten van de helm van Darth Vader om hulp vraagt. Vervolgens heeft hij een ontmoeting met de Force Ghost van Luke Skywalker (Mark Hamill) en daarna heeft hij een droom of visioen, veroorzaakt door Skywalker, met daarin Han Solo. Het zou een poging zijn om Kylo Ren bij de Dark Side weg te trekken.

In Star Wars: The Force Awakens zorgde The Rise of Skywalker-regisseur J.J. Abrams er nog voor dat Kylo Ren a.k.a. Ben Solo zijn vader doodde. Het was misschien wel de meest verrassende scène uit episode zeven.

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

StarWars-SGPer

Avatar

Het zou een beetje klote zijn als kylo ren opeens een good Guy werd. Hij heeft al meerdere keren de verleiding weerstaan om terug te keren, sws is met Darth vader al hetzelfde gebeurt

Xenolicker

Avatar

No one's ever really gone...

ThysRomani

Avatar

Eindelijk is Hal Solo terug!!!! Vrienden noemen hem Hal..

Maarre, die Kylo Ren heeft de meest vreselijke dingen gedaan. Terug in het Licht is natuurlijk heel goed. Echter: alsnog berechten dus, die schavuit.

Chrischzz

Avatar

Flashbacks, dromen.. dat noem ik eerlijk gezegd niet een oud personage dat terug keert.

En ja, Kylo moet gewoon boeten voor de shit die hij geflikt heeft. Zal even lekker worden dat ze allemaal maar toch goed worden en het allemaal joepie en ok is.

Straks lopen de Avengers ook samen met Thanos hand in hand naar het eind van de horizon zeker?

GreenHornet

Avatar

Ik zie Thanos op het eind knuffelen met Ironman

Sunspot

Avatar

Lol, HAL Solo :D

Symn

Avatar

Ach... deze trilogie is toch echt niet meer te fixen, als 2/3e ervan zuigt kan het laatste deel dat echt niet meer goed maken.

nieuwslaatste nieuws

meest populair