Opvallende eerste trailer 'Gemini Man' met jonge en oude Will Smith!

Opvallende eerste trailer 'Gemini Man' met jonge en oude Will Smith!

Smith vs. Smith.

Paramount Pictures en Skydance Media hebben een eerste trailer online gezet voor de film Gemini Man van regisseur en Oscarwinnaar Ang Lee, bekend van Brokeback Mountain en Life of Pi. In de scifi-/actiefilm speelt Will Smith, dit jaar ook te zien als de blauwe Genie in Walt Disney's Aladdin, een soort van dubbelrol. Check de beelden hieronder!

Met een script van Game of Thrones-showrunner David Benioff zie je in Gemini Man het personage Henry Brogan, een goed getrainde NSA-agent die opeens te opgejaagd wordt door een mysterieuze jonge tegenstander die ogenschijnlijk iedere stap van Brogan weet te voorspellen. Onderstaande beelden verraden waarom!


Al jaren wordt er gewerkt om Gemini Man, gebaseerd op een idee van Darren Lemke die deze al in 1997 verkocht aan Walt Disney. Jarenlang vond Disney de tijd nog niet rijp om de film te maken. In 2016 verkocht Disney uiteindelijk het script.

Met aanvullende rollen voor Mary Elizabeth Winstead, Clive Owen en Benedict Wong verschijnt Gemini Man op 10 oktober in de Nederlandse bioscoopzalen. Hieronder het bijhorende affiche.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair