Video

'See You Yesterday' trailer: tijdreizen met een rugtas!

Netflix-film van producent Spike Lee, die eerder dit jaar een Oscar won met de komedie BlacKkKlansman (2018).

door Jan-Peter Rook om 06:19 in Video
Netflix heeft de eerste officiële trailer online gezet van See You Yesterday, een nieuwe scifi-film van producent Spike Lee (BlacKkKlansman, 2018). Het verhaal volgt twee tieners die keihard werken aan een hele bijzondere uitvinding: een rugtas waarmee je door de tijd kan reizen. Lijkt dit jullie een leuke toevoeging aan het Netflix-aanbod?


C.J. (Eden Duncan-Smith) en Sebastian (Dante Crichlow) zijn beste vrienden en allebei ook nog eens zeer knappe koppen. Wanneer C.J.'s oudere broer Calvin na een aanvaring met de politie overlijdt, besluit het jonge duo om hun rugtas-tijdmachine te gebruiken, ook al is deze nog nooit echt getest. Op deze manier hopen ze het verleden te veranderen en Calvins leven te redden.

See You Yesterday is het regiedebuut van Stefon Bristol. De rest van de cast bestaat uit Marsha Stephanie Blake, Brian "Astro" Bradley, Johnathan Nieves, Wavyy Jonez, Ron Bobb Semple en Myra Lucretia Taylor.

De film zal eerst in première gaan tijdens het Tribeca Film Festival en vervolgens vanaf 17 mei wereldwijd via Netflix te bekijken zijn.
0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair