Video

Prinses Jasmine staat in de kijker in nieuwe tv-trailer voor 'Aladdin'

Met deze tv-trailer zijn we in a whole new world!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Corneel Vanfleteren om 08:50 in Video
In een nieuwe tv-trailer voor de live-action versie van Aladdin staat Prinses Jasmine (Naomi Scott) centraal. We zien dat ze een 'connectie' heeft met Aladdin (Mena Massoud) en een romatische vlucht beleeft op het vliegend tapijt.Will Smiths Geest geeft Aladdin goede raad: "Prins Ali kreeg je bij de deur, maar Aladdin moet hem open doen." En dus laat 'Prins Ali' zijn ware identiteit zien aan Jasmine, door die ene zin: "Vertrouw je me?". Dit is voor Jasmine genoeg voor een rit op het Vliegend Tapijt.

Bewerking van een klassieker
In de trailer is daarna de Vliegend Tapijt-scène wat langer te zien, met de Disney-evergreen "A Whole New World" in een modern jasje. Het nummer uit de originele film (1992) won een Oscar voor Beste Originele Song, en klinkt hier ook erg krachtig als afsluiter van de trailer. Alan Menken componeerde het nummer voor de originele film en nam ook deze nieuwe bewerking voor zijn rekening, net als alle andere liedjes in deze remake.

Wat denken jullie? Heeft "A Whole New World" je over de streep getrokken om de film te zien? Of is een blauwe Will Smith nog altijd een afknapper?
Aladdin, geregisseerd door Guy Ritchie, vliegt met tapijt en al op 22 mei de Nederlandse bioscopen binnen.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Pruiszie

Avatar

Aladdin is jeugdsentiment voor mij, dus ik hoop echt dat die film goed wordt neergezet. Ben nog niet helemaal overtuigd.

kokosnoot

Avatar

Ik wacht eerst de recensies af :)

nieuwslaatste nieuws

meest populair