Eerste reacties 'Detective Pikachu': Perfecte start voor Pokémon-filmuniversum!

Deze film zou weleens een enorme hit kunnen worden.

In mei begint een gloednieuw avontuur voor alle Pokémon-trainers van deze wereld. Dan verschijnt namelijk Detective Pikachu, de eerste live-action Pokémon-film ooit. De kans was al groot dat dit het startschot wordt van een hele reeks, maar na het zien van de eerste social media-reacties is dat haast zeker.

Bekijk de afbeeldingDetective Pikachu introduceert Ryan Reynolds als de welbekende Pokémon. In de film speurt deze pratende Pokémon naar de verloren vader van Tim Goodman (Justice Smith). Onderweg komen zij natuurlijk een hoop Pokémon tegen. Inmiddels heeft er een eerste screening plaatsgevonden in Japen en daar waren ook een aantal Amerikaanse filmcritici bij aanwezig. Zij blijken erg te spreken te zijn over de film.

Eerste reacties Detective Pikachu


Zou 't?
Het is wel raadzaam om de eerste social media-reacties toch maar even met een korreltje zout te nemen. In het verleden bleken deze namelijk vaak positiever te zijn dan de daadwerkelijke recensies. Daarnaast schijnen de bovenstaande critici op kosten van Legendary naar Japan gevlogen te zijn om de persscreening bij te kunnen wonen. Desalniettemin wordt Detective Pikachu ongetwijfeld een hit. Er lopen immers miljoenen Pokémon-fans op deze aardbol rond.


Detective Pikachu dondert op 8 mei de Nederlandse bioscoopzalen binnen!

NieuwsFilm

meest populair