Algemeen

Eerste reacties 'Detective Pikachu': Perfecte start voor Pokémon-filmuniversum!

Deze film zou weleens een enorme hit kunnen worden.

door Jeffrey Kouters om 09:24 in Algemeen
In mei begint een gloednieuw avontuur voor alle Pokémon-trainers van deze wereld. Dan verschijnt namelijk Detective Pikachu, de eerste live-action Pokémon-film ooit. De kans was al groot dat dit het startschot wordt van een hele reeks, maar na het zien van de eerste social media-reacties is dat haast zeker.

Detective Pikachu introduceert Ryan Reynolds als de welbekende Pokémon. In de film speurt deze pratende Pokémon naar de verloren vader van Tim Goodman (Justice Smith). Onderweg komen zij natuurlijk een hoop Pokémon tegen. Inmiddels heeft er een eerste screening plaatsgevonden in Japen en daar waren ook een aantal Amerikaanse filmcritici bij aanwezig. Zij blijken erg te spreken te zijn over de film.

Eerste reacties Detective Pikachu


Zou 't?
Het is wel raadzaam om de eerste social media-reacties toch maar even met een korreltje zout te nemen. In het verleden bleken deze namelijk vaak positiever te zijn dan de daadwerkelijke recensies. Daarnaast schijnen de bovenstaande critici op kosten van Legendary naar Japan gevlogen te zijn om de persscreening bij te kunnen wonen. Desalniettemin wordt Detective Pikachu ongetwijfeld een hit. Er lopen immers miljoenen Pokémon-fans op deze aardbol rond.


Detective Pikachu dondert op 8 mei de Nederlandse bioscoopzalen binnen!

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SplashySleet20

Avatar

Ik heb er eigenlijk wel volle vertrouwen in. Aangezien pokemin dese film al jaren in ontwikkeling had. Maar ze wachten tot dat de tijd er rijp voor was. Ze maken ook elk jaar een animatie film dus ze hebben al ervaring soort van. Dus ja ik heb er vertrouwen in.

GreenHornet

Avatar

Pika hebben ze echt goed gemaakt je ziet nu ook de vacht

Ang3l

Avatar

Dit soort eerste reacties zijn geen recensies, dat zijn influencers met een doel.

Effie

Avatar

Psyduck zit in deze film dus 5 sterren.

Maac

Avatar

Ik zal er ongetwijfeld aan moeten wennen dat Pikachu de stem van Deadpool heeft, maar goed, ik heb Pokémon vroeger met plezier gekeken dus wie weet leven er nog leuke herinneringen op.

nieuwslaatste nieuws

meest populair