Algemeen

Creepy nieuwe blik op Chucky in 'Child's Play'-remake

Deze zomer keert de moordende pop Chucky terug naar de bioscopen!

door Zilko Tarici om 13:20 in Algemeen
We wisten al dat Mark Hamill de stem zal inspreken van Chucky in de nieuwe Child's Play, maar we hebben de moordende pop nog maar weinig in vol ornaat gezien. Vandaag een nieuwe foto, waarop we het bedenkelijke nieuwe uiterlijk van Chucky goed kunnen zien. Deze afbeelding kun je hieronder bekijken.

Hoewel de foto deels oogt naar CGI, worden er in de film (net als in de oude versie) voornamelijk praktische effecten gebruikt om Chucky tot leven te brengen. Dit vond regisseur Lars Klevberg uitermate belangrijk en wordt ondersteund door producent David Katzenberg en het special effects-team.

Plot en cast
In de nieuwe Child's Play volgen we een moeder genaamd Karen, die haar zoon Andy een pop genaamd Chucky geeft. Ze zijn zich er echter niet van bewust dat de pop boosaardige bedoelingen heeft. De hoofdrollen in de remake worden gespeeld door Aubrey Plaza, Gabriel Bateman, Brian Tyree Henry en Tim Matheson. Een Nederlandse releasedatum is nog niet aangekondigd.
10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nooffencetaken

Avatar

Kill it with fire!!!!
Wat een rotkop.

Goku32

Avatar

Wow shit dit is schrikken en daar bedoel ik niet mee dat het een enge film is of zo. Die pop ziet er niet uit. Wtf

adofmirosch

Avatar

Chucky is bijzonder griezelig zonder littekens.

Roy_Dh

Avatar

Waardeloos

Gigan72

Avatar

De trailer viel nog wel mee en die poster met de paashaas was wel leuk
Maar dit ziet er echt slecht uit.
Was niet van plan om dit in de bios te gaan kijken.
Ik zie het wel een x op een zondag middag of zo en alleen om dat Mark Hamill de stem doet.
Brad is Chucky maar Mark heeft prima stem werk gedaan .. dus Mark als Chucky wil ik wel een kans geven.

Gregbelgie

Avatar

Das omdat hij momenteel die creepy! Gezichten niet trekt maar dat zal nog wel veranderen dat was met de oude chucky ook zo in het begin... mensen hebben zo weinig geduld en vooroordelen ..

Frietgezicht

Avatar

De Chucky films waren al een tijdje niet meer eng(voor volwassenen) maar moet zeggen dat het best een vermakelijke reeks films is als je het vergelijkt met bijv Friday The 13th en Hellraiser enz.

Zwarte humor en goede kills hoop ik op en een beetje spanning zou leuk zijn.

SeanDeNiro

Avatar

Het ziet er niet uit. Te gelikt.

Goku32

Avatar

Frietgezicht wat is er mis met hellraiser en friday de 13 beiden zijn geweldige horror films. Daarna word het allemaal minder, maar de kills blijven in elke film geweldig ook in de crap ones. Childs play is ook geweldig want daarna kwam is allemaal poep met 2 poppen die neuken met elkaar wtf man. Comedy, maar hoop dat dit de childs play movie.s weer geweldig gaat maken. En de serie ook die er aan komt

ZaphodBeeblebrox

Avatar

Yikes, die pop ziet er lelijk uit...

Gregbelgie

Het is gewoon het design. De klassieke Chucky zag er zonder rare gezichten ook goed uit. Hier lijkt die pop meer op de lovechild van Alita en Shrek

NieuwsFilm

meest populair