Kevin Hart in 'Extreme Job': een Universal-remake van een enorme hitfilm uit Zuid-Korea

Kevin Hart in 'Extreme Job': een Universal-remake van een enorme hitfilm uit Zuid-Korea

Over een kiprestaurant dat niet alleen een dekmantel voor een spionage-operatie is, maar onbedoeld ook de populairste eetgelegenheid van de stad.

Grappenmaker Kevin Hart (Jumanji: Welcome to the Jungle, 2017) gaat een hoofdrol spelen in Extreme Job, een nieuwe komedie van Universal Pictures. Het gaat om een Engelstalige remake van de gelijknamige Zuid-Koreaanse hitfilm die begin dit jaar is uitgekomen.

Bekijk de afbeeldingKevin Hart

Extreme Job gaat over een groep agenten die een kiprestaurant als dekmantel gebruikt om een criminele organisatie te bespioneren. Hun kip is echter zo lekker, dat het restaurant de meest populaire eetgelegenheid van de stad wordt en dat was toch niet helemaal de bedoeling.

Het origineel haalde 127 miljoen dollar binnen in Zuid-Korea. Dit is meer dan veertien keer het budget van de film. Nu hopen ze bij Universal natuurlijk dat de remake hetzelfde voor elkaar krijgt.

Hart speelt niet alleen een hoofdrol, maar zal de film ook gaan produceren. Het scenario wordt geschreven door Tracy Oliver, bekend van de succesvolle komedie Girls Trip uit 2017.

Hieronder de trailer van de Zuid-Koreaanse versie van Extreme Job:



NieuwsFilm

meest populair