Beelden 'Rambo 5: Last Blood': Stallone in actie!

Beelden 'Rambo 5: Last Blood': Stallone in actie!

Binnenkort de trailer?

In september verschijnt de allerlaatste Rambo-film met Sylvester Stallone in de wereldwijde bioscoopzalen. Daarin zal Stallone nog één keer alles geven als John Rambo en hij doet dan ongetwijfeld zijn hoofdband weer om. Hieronder zie je een video met beelden van achter de schermen tijdens de opnames van Rambo V: Last Blood!

Eerder werd al duidelijk dat Rambo 5: Last Blood zeker geen film wordt van mensen die niet tegen geweld kunnen. De film zou flink bloederig worden. In de onderstaande beelden zie je Stallone's duidelijk oudere Rambo iets in elkaar zetten, schietend met een automatische geweer en oefent hij met een pijl en boog. Het is duidelijk dat John Rambo weer flink aan de bak moet.


In de vijfde film is John Rambo met pensioen en woont hij op een boerderij. Op een dag hoort hij van Maria (Adriana Barraza), een oude familievriendin en vastgoedmanager, dat zijn dochter Gabriella (Yvette Monreal) is ontvoerd door een Mexicaans drugskartel. Al snel komt John terecht in de gewelddadige wereld van de sekshandel. Hij werkt samen met een journalist Carmen Delgado (Paz Vega), wiens halfzus ook is ontvoerd, en moet al zijn vaardigheden inzetten om de meisjes te redden en een kwaadaardige misdaadbaas Hugo Martinez (Sergio Peris-Mencheta) neer te halen.

Vanaf 19 september draait de film van regisseur Adrian Grunberg (How I Spent My Summer Vacation) in de Nederlandse bioscoopzalen. Een trailer lijkt niet ver weg.

NieuwsFilm

meest populair