Algemeen

Waar 'Avengers: Endgame' eindigt, gaat 'Spider-Man: Far From Home' verder

Hoe we nu verder gaan in het MCU.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Nu het eindgevecht achter de rug is, gaan we weer over naar de solofilms. Het eerstvolgende, vermoedelijk wat kleinschaligere avontuur is voor Spider-Man. In Spider-Man: Far From Home gaat de jonge held op vakantie. Dit zal zijn ná de gebeurtenissen in Avengers: Endgame. Hieronder SPOILERS voor die film.

Dit hebben regisseurs Anthony en Joe Russo bevestigd tegenover Entertainment Weekly. Zij gingen ook in op de situatie dat Tom Hollands Peter Parker en Jacob Batalons Ned dezelfde leeftijd hebben. Dit terwijl er met Endgame een sprong van 5 jaar in de toekomst wordt genomen.

Terug naar school!
"Dus ... Ned is ook verdwenen [in Infinity War]", bevestigde Joe Russo. "Het is de eerste keer dat ze elkaar zien nadat ze zijn verdwenen." Hij ging ook in op de leeftijdsverschillen die er nu in het MCU zijn. "Het betekent niet dat iedereen met wie ze op school zaten niet zijn verdwenen. Er kunnen kinderen zijn die nu veel ouder zijn dan zij en niet langer op de middelbare school zitten. Maar Ned en hij zijn allebei verdwenen en keren op dat moment terug."

Het wordt steeds duidelijker waarom Far From Home de derde fase afrondt. De film lijkt namelijk te laten zien hoe de mensheid dealt met de nasleep van Endgame. Vanaf 4 juli in de Nederlandse bioscoopzalen.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

blijf het vreemd vinden 5 jaar verder

Rich Art

Avatar

@Greenhornet: Maar die vijf jaar verder geldt niet voor de helft van de bevolking... :P

GreenHornet

Avatar

dat weet ik maar in welk jaar zitten we nu?

Guyon2002

Avatar

@GreenHornet we zitten nu 5 jaar na Infinity War, dus 2023

draganta

Avatar

Alleen was infinity war in 2016 dus 2021. in Ant-man en wasp die vlak voor IW is spreken ze over 2 jaar sinds civil war, civil war was in 2014.

chazillionair28

Avatar

hahaha ze geven gewoon die plotgaten gewoon niet toe. Je kan dit gewoon niet verklaren. Endgame mag een goede film zijn, maar hij zit vol met plotgaten net zoals dark knight rises dat in zijn tijd was.

LeonardoPacino

Avatar

^
Misschien moet jij even gaan uitzoeken wat de term 'plothole' betekent. Dat jij vindt dat iets onlogisch is, of iets gewoon niet begrijpt, maar het nog geen 'plothole'.

ArnoQ

Avatar

Waarom de Spoilers?

akketa

Avatar

Als het echt erna afspeelt, dan klopt het echt voor geen ene meter. Ik geloof er niks van. Of de trailer is helemaal scheef.
In de trailer lijkt het alsof alles weer koek en ei is. Men kan op vakantie; toerisme draait volop; overheidsinstanties draaien gewoon door; nergens verval en rommel te zien. Ook zijn toevallig dan net alle belangrijke karakters uit Homecoming allemaal 'gesnapt'. Yeah right.
In Endgame is duidelijk te zien dat de wereld helemaal in verval is geraakt na die 5 jaar. In deze trailer 0,0 is daarvan te merken. Ik snap dat men dat wil verhullen voor Endgame, maar dan nog klopt het niet.
Laten we zeggen dat de wereld moet acclimatiseren nadat iedereen weer terug is en dat dit een jaartje later is, maar dan nog kan de wereld niet op volle toeren draaien zoals het was en gaat men niet sightseeing door heel Europa.
Waarschijnlijk komen ze met een nieuwsbericht dat de wereld weer bijna op het oude niveau zit of zoiets. Beetje makkelijk.

NieuwsFilm

meest populair