Waar 'Avengers: Endgame' eindigt, gaat 'Spider-Man: Far From Home' verder

Waar 'Avengers: Endgame' eindigt, gaat 'Spider-Man: Far From Home' verder

Hoe we nu verder gaan in het MCU.

Nu het eindgevecht achter de rug is, gaan we weer over naar de solofilms. Het eerstvolgende, vermoedelijk wat kleinschaligere avontuur is voor Spider-Man. In Spider-Man: Far From Home gaat de jonge held op vakantie. Dit zal zijn ná de gebeurtenissen in Avengers: Endgame. Hieronder SPOILERS voor die film.

Dit hebben regisseurs Anthony en Joe Russo bevestigd tegenover Entertainment Weekly. Zij gingen ook in op de situatie dat Tom Hollands Peter Parker en Jacob Batalons Ned dezelfde leeftijd hebben. Dit terwijl er met Endgame een sprong van 5 jaar in de toekomst wordt genomen.

Terug naar school!
"Dus ... Ned is ook verdwenen [in Infinity War]", bevestigde Joe Russo. "Het is de eerste keer dat ze elkaar zien nadat ze zijn verdwenen." Hij ging ook in op de leeftijdsverschillen die er nu in het MCU zijn. "Het betekent niet dat iedereen met wie ze op school zaten niet zijn verdwenen. Er kunnen kinderen zijn die nu veel ouder zijn dan zij en niet langer op de middelbare school zitten. Maar Ned en hij zijn allebei verdwenen en keren op dat moment terug."

Het wordt steeds duidelijker waarom Far From Home de derde fase afrondt. De film lijkt namelijk te laten zien hoe de mensheid dealt met de nasleep van Endgame. Vanaf 4 juli in de Nederlandse bioscoopzalen.

NieuwsFilm

meest populair